Queer & Feminist Poetry Awards

Queer & Feminist Poetry Awards Queer & Feminist Poetry Awards

Dichters en spoken word-artiesten uit heel Nederland zullen meedoen aan de eerste Queer & Feminist Poetry Awards die plaatsvinden op 27 september. Centraal staat werk dat gaat  over LHBTQ+-identiteiten en feminisme.

Deze Awards worden georganiseerd door Unwanted Words, een bekroond platform voor opkomende LHBTQ + -dichters en is mogelijk dankzij een reeks partnerschappen met meer dan 15 feministische en LHBTQ +-organisaties, waaronder Spoken Awards, Word Up, Awesome Foundation Rotterdam, The Hang-Out 010, Dona Daria, Queer Rotterdam, WORM, Erasmus Pride, Leiden Pride en meer.

De Awards vinden plaats bij WORM.

Luis Bracamontes, gastheer en oprichter van Unwanted Words over de awards:

"Deze prijzen zijn onze manier om het talent in onze gemeenschappen te vieren en te erkennen en een manier om LHBTQ + -talent te helpen, kansen te creëren en deuren te openen naar grotere podia en evenementen."

De zes categorieën die tijdens de prijsuitreiking kunnen worden geselecteerd, waaronder: Best Queer Performance, Poet of the Year en de BIPOC-prijs (Black, Indigenous & People of Color).  De open oproep voor deelnemers om zich aan te melden is nu live en de deadline is 6 september 2020. Toelatingseisen en volledige details zijn beschikbaar op: https://www.unwantedwords.com/queer-feminist-poetry-awards/

Additional Info

 • Locatie: Worm, Boomgaardstraat 71, Rotterdam
 • Datum: zondag, 27 september 2020
 • Tijd: 18:00
 • Bereikbaarheid: 3 minuten lopen vanaf metro-/tramhalte Eendrachtsplein, parkeren in parkeergarage Hartmanstraat
 • Leuk om te weten:

   

  Deze Awards worden georganiseerd door Unwanted Words, een bekroond platform voor opkomende LHBTQI+-dichters en is mogelijk dankzij een reeks partnerschappen met meer dan 15 feministische en LHBTQI+-organisaties, waaronder Spoken Awards, Word Up, Awesome Foundation Rotterdam, The Hang-Out 010, Dona Daria, Queer Rotterdam, WORM, Erasmus Pride, Leiden Pride en meer.

  De open oproep voor deelnemers om zich aan te melden is nu live en de deadline is 6 september 2020. Toelatingseisen en volledige details zijn beschikbaar op: https://www.unwantedwords.com/queer-feminist-poetry-awards/

Rate this item
(0 votes)
Last modified on zondag, 18 oktober 2020 11:02
Pieter Ruijsch van Dugteren

Pieter is hoofdredacteur van GayRotterdam en bestuurslid. Zijn passie voor Rotterdam deelt hij graag met zijn man, vrienden en familie! Hij geniet van de architectuur en dynamiek en het aanbod van restaurants, bars, musea. Hij legt deze plekken in en - soms - buiten de stad vast. Je kunt Pieter volgen op Insta.

Pieter werkt als Marketing en Sales Consultant voor diverse opdrachtgevers. Meer info.