Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Queer & Feminist Poetry Awards

Queer & Feminist Poetry Awards Queer & Feminist Poetry Awards

Dichters en spoken word-artiesten uit heel Nederland zullen meedoen aan de eerste Queer & Feminist Poetry Awards die plaatsvinden op 27 september. Centraal staat werk dat gaat  over LHBTQ+-identiteiten en feminisme.

Deze Awards worden georganiseerd door Unwanted Words, een bekroond platform voor opkomende LHBTQ + -dichters en is mogelijk dankzij een reeks partnerschappen met meer dan 15 feministische en LHBTQ +-organisaties, waaronder Spoken Awards, Word Up, Awesome Foundation Rotterdam, The Hang-Out 010, Dona Daria, Queer Rotterdam, WORM, Erasmus Pride, Leiden Pride en meer.

De Awards vinden plaats bij WORM.

Luis Bracamontes, gastheer en oprichter van Unwanted Words over de awards:

"Deze prijzen zijn onze manier om het talent in onze gemeenschappen te vieren en te erkennen en een manier om LHBTQ + -talent te helpen, kansen te creëren en deuren te openen naar grotere podia en evenementen."

De zes categorieën die tijdens de prijsuitreiking kunnen worden geselecteerd, waaronder: Best Queer Performance, Poet of the Year en de BIPOC-prijs (Black, Indigenous & People of Color).  De open oproep voor deelnemers om zich aan te melden is nu live en de deadline is 6 september 2020. Toelatingseisen en volledige details zijn beschikbaar op: https://www.unwantedwords.com/queer-feminist-poetry-awards/

Additional Info

 • Locatie: Worm, Boomgaardstraat 71, Rotterdam
 • Datum: zondag, 27 september 2020
 • Tijd: 18:00
 • Bereikbaarheid: 3 minuten lopen vanaf metro-/tramhalte Eendrachtsplein, parkeren in parkeergarage Hartmanstraat
 • Leuk om te weten:

   

  Deze Awards worden georganiseerd door Unwanted Words, een bekroond platform voor opkomende LHBTQI+-dichters en is mogelijk dankzij een reeks partnerschappen met meer dan 15 feministische en LHBTQI+-organisaties, waaronder Spoken Awards, Word Up, Awesome Foundation Rotterdam, The Hang-Out 010, Dona Daria, Queer Rotterdam, WORM, Erasmus Pride, Leiden Pride en meer.

  De open oproep voor deelnemers om zich aan te melden is nu live en de deadline is 6 september 2020. Toelatingseisen en volledige details zijn beschikbaar op: https://www.unwantedwords.com/queer-feminist-poetry-awards/

Rate this item
(0 votes)
Last modified on zondag, 18 oktober 2020 11:02