Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Pow! Wow! Rotterdam 2020

POW! WOW! Rotterdam is een street art festival van 6 tot en met 13 september in de Afrikaanderwijk dat absoluut de moeite waard is. Zie live hoe graffitikunstenaars saaie muren transformeren tot prachtige kunstwerken of kom op een moment dat het jou uitkomt kijken als alles af is.

Aan deze editie werken vanwege corona alleen Nederlandse artiesten mee, met een behoorlijke dosis Rotterdam daarbij. Wellicht ken je het werk van Ox Alien (zie afbeelding) of Naomi King. Naast het bijvende werk van de artiesten zijn er verschillende activiteiten, zoals de pop-up '20 VANS 30 CANS'. Voor dit onderdeel kun je je eigen auto nog aanmelden zodat deze tot kunst kan worden verheven. 

fullsizeoutput 41fa

Additional Info

  • Locatie: Afrikaanderbuurt
  • Kosten: gratis
  • Datum: zondag, 06 september 2020
  • Tijd: 12:00
  • Bereikbaarheid: OV, fiets, auto (voldoende parkeergelegenheid in de buurt)
Rate this item
(0 votes)
Last modified on maandag, 21 september 2020 15:43
Jasper de Haan

Jasper de Haan (1972) is redacteur bij GayRotterdam. Hij is import-Rotterdammer sinds 1991 en inmiddels helemaal verknocht aan deze diverse stad. Hij is een kunst- en cultuurliefhebber in de brede zin van het woord en reist graag met zijn vriend voor een mooi concert of evenement. Als redacteur bij deze site hoopt hij de stad nog beter te leren kennen en alle Rotterdamse en bezoekende ‘happy gays’ (LHBTQI etc.) te helpen bij hun eigen ontdekkingen. In het dagelijks leven werkt Jasper bij GGZ Delfland.