Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Marathonactie Out in Rotterdam

Marathon Rotterdam Marathon Rotterdam Golazo Sports

Nog enkele dagen tot aan de Rotterdamse marathon. De teller van de marathonactie van Out in Rotterdam tikt door: deze ochtend staat deze op 6.452 euro. Graag spreken we dan ook onze dank uit aan al die mensen die ons steunen. Dit waarderen wij enorm. Lees je dit voor het eerst? Sponsoren kan nog steeds! Check deze pagina.

Op 9 maart is de telefoon van bestuurslid Chantal gestolen en is de rekening van Out in Rotterdam volledig leeggehaald.Chantal is op 16 maart begonnen met trainen en zal op 10 april de marathon van Rotterdam gaan lopen. Iedereen kan deze actie steunen via Gofundme. Alle beetjes zijn welkom. Op die manier kan Out in Rotterdam haar werkzaamheden doorzetten en hoeft de stichting niet failliet te gaan. Graag spreken we onze dank uit aan Around010 Events die deze actie ook geheel belangeloos mogelijk maakt. Wesley en Warner van Around010 Events ondersteunen Out in Rotterdam met de campagne en zijn als professionele eventmanagers nauw betrokken bij Out in Rotterdam. 

Wil je Chantal volgen tijdens de marathon? Haar startnummer is F2685.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on donderdag, 07 april 2022 11:26
Chantal van der Putten

Chantal van der Putten (1984) woont en werkt in Rotterdam Centrum. Ze is onderwijsmanager van de technische opleidingen bij de Rotterdam Academy. Dit is een onderdeel van Hogeschool Rotterdam. Chantal is afgestudeerd als onderwijskundige en neerlandica. Daarnaast is ze voorzitter van Student Pride NL. Deze stichting zet zich in voor een veilig klimaat op hogescholen, universiteiten en stageplaatsen ten aanzien van seksuele en genderdiversiteit, zodat alle studenten zich vrij kunnen voelen en zichzelf en de ander accepteren. Volg Chantal via Insta