Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Voorpremière Anne+ bij LantarenVenster

Anne+ Anne+

Voorpremière op 11 oktober in het kader van Coming Out Day, waarop aandacht wordt besteed aan het moment dat iedereen die LHBTI+ is openlijk voor zijn of haar seksuele geaardheid of genderidentiteit uit kan komen.

Na het succes van de serie Anne+ is Anne terug in haar eigen film.

Net voordat Anne gaat emigreren naar haar grote liefde Sara in Montréal, keurt haar uitgever het manuscript voor haar eerste boek af. Wat heeft Anne nou eigenlijk te vertellen? Heeft ze überhaupt wel iets te vertellen? Noodgedwongen gaat Anne op zoek naar wat ze wil in het leven, want niet alleen het hoofdpersonage uit haar boek lijkt te zijn afgedwaald. Dan ontmoet ze de non-binaire Lou, die heel anders in het leven staat. Met hun hulp vindt Anne al struikelend haar eigen weg. Ze stort zich opnieuw op haar boek en realiseert zich dat ze keuzes moet maken.

 

Additional Info

  • Locatie: LantarenVenster, Rotterdam
  • Kosten: 10,50 euro
  • Datum: maandag, 11 oktober 2021
  • Tijd: 19:30 uur
  • Bereikbaarheid: tram, metro
  • Leuk om te weten:


    Koop hier je kaarten.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on woensdag, 10 november 2021 21:00
Chantal van der Putten

Chantal van der Putten (1984) woont en werkt in Rotterdam Centrum. Ze is onderwijsmanager van de technische opleidingen bij de Rotterdam Academy. Dit is een onderdeel van Hogeschool Rotterdam. Chantal is afgestudeerd als onderwijskundige en neerlandica. Daarnaast is ze voorzitter van Student Pride NL. Deze stichting zet zich in voor een veilig klimaat op hogescholen, universiteiten en stageplaatsen ten aanzien van seksuele en genderdiversiteit, zodat alle studenten zich vrij kunnen voelen en zichzelf en de ander accepteren. Volg Chantal via Insta