Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Theatervoorstelling: The Retreat

Rotterdam English Speaking Theatre brengt op 13 november een moord-mysterie naar het toneel van ’t Kapelletje in Rotterdam. De Engelstalige voorstelling 'The Retreat' neemt je mee naar een kuuroord in een afgelegen gebied. Een groep overlevenden van een schipbreuk is uitgenodigd om hier dit trauma te verwerken. Maar het blijkt niet zo makkelijk om te ontsnappen aan de dood. Nadat de eerste slachtoffers vallen slaat de paniek en het wantrouwen toe. Wie zit hierachter? Wie is de volgende? Ze zijn afgesloten van de buitenwereld en ontsnapping lijkt onmogelijk. Wie zal dit uiteindelijk overleven?

Rotterdam English Speaking Theater is een internationaal theatergezelschap, bestaande uit een per productie wisselende groep ervaren en onervaren spelers, dat sinds 2013 verschillende Engelstalige voorstellingen ten tonele heeft gebracht. Meer informatie is te vinden op hun website.

Koop hier je tickets.

Additional Info

  • Locatie: Theater 't Kapelletje, Van der Sluysstraat 176, Rotterdam
  • Kosten: 17,50 euro
  • Datum: zaterdag, 13 november 2021
  • Tijd: 14:00 of 20.00 uur
  • Bereikbaarheid: tram 25 stopt voor de deur
  • Leuk om te weten:


    1 euro servicekosten, 2 euro korting voor studenten met code 'poor student'

Rate this item
(0 votes)
Last modified on dinsdag, 23 november 2021 21:05
Chantal van der Putten

Chantal van der Putten (1984) woont en werkt in Rotterdam Centrum. Ze is onderwijsmanager van de technische opleidingen bij de Rotterdam Academy. Dit is een onderdeel van Hogeschool Rotterdam. Chantal is afgestudeerd als onderwijskundige en neerlandica. Daarnaast is ze voorzitter van Student Pride NL. Deze stichting zet zich in voor een veilig klimaat op hogescholen, universiteiten en stageplaatsen ten aanzien van seksuele en genderdiversiteit, zodat alle studenten zich vrij kunnen voelen en zichzelf en de ander accepteren. Volg Chantal via Insta