Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Interview Victor Luis van Es in Comedy Club Haug

Victor Luis van Es en Jan Sluijter Victor Luis van Es en Jan Sluijter Matheus Santana

Jan Sluijter van GayRotterdam sprak Victor Luis van Es in Comedy Club Haug over zijn liefde voor Rotterdam en zijn openheid over zijn seksuele identiteit. 

De B in de afkorting LHBTI+ is vaak onderbelicht. Victor Luis van Es weet op humoristische wijze dit onderwerp toch bespreekbaar te maken voor een breed publiek. Jan vraagt Victor in dit interview naar zijn drijfveren en zijn mooie én lastige momenten. En beseft Victor wel dat hij door veel personen als een rolmodel wordt gezien? Bekijk hieronder het gehele interview.

Ben je na dit interview enthousiast geworden? Op 30 maart 2022 vindt in Comedy Club Haug de videoregistratie plaats van de nieuwste show van Victor, 'Plan B'. Koop vandaag nog je kaarten

Rate this item
(1 Vote)
Last modified on vrijdag, 19 augustus 2022 15:04
Jan Sluijter

Jan Sluijter (1968) is geboren in Eindhoven en kwam na zijn studie in Utrecht en na zijn militaire diensttijd in Rotterdam terecht. Hij werkte als HR-manager in de haven. Hij woonde al met veel plezier in Schiedam als hij in 2015 het roer omgooit en verder gaat als fotograaf en gastheer van B&B De Schiedamse Suites. In 2019 was Jan mede-organisator van de eerste LHBTI-picnic te Schiedam tijdens Rotterdam Pride.
Na de coronacrisis hoopt Jan opnieuw gasten uit de hele wereld te ontvangen. Als fotograaf specialiseert Jan zich in architectuur en interieur. Ook maakt hij (pers)foto’s van personen, evenementen en andere belangrijke momenten.