Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
We nodigen u uit om kennis te maken met het leven van LHBTI+-gezinnen. 'Mijn Kind', geregisseerd door Can Candan in 2013, is een nog altijd actuele documentaire waarin verschillende LHBTI+-gezinnen uit Istanbul hun eigen ervaringen delen. Dit is hun verhaal waarin zij geconfronteerd worden met hun kinderen die 'anders' zijn, zich niet laten leiden door wat anderen denken en onderdeel worden van de identiteitsstrijd van hun kind. 'Mijn Kind' is hun verhaal.

De film duurt 82 minuten en is Engels ondertiteld.

Na de documentaire zal Anthony Hüseyin, een non-binaire queerzanger en producer, de avond compleet maken met zijn muziek en optreden.
We zien u graag op 9 oktober!

 

Stichting Sirkaf

 

Additional Info

  • Locatie: Matrix Rotterdam, Mauritsstraat 16, Rotterdam
  • Kosten: 10 euro
  • Datum: zaterdag, 09 oktober 2021
  • Tijd: 20:30 - 23:30 uur (deur open 19.30 uur)
  • Leuk om te weten:

    bestel hier je kaarten

Rate this item
(0 votes)
Last modified on dinsdag, 12 oktober 2021 21:21
Chantal van der Putten

Chantal van der Putten (1984) woont en werkt in Rotterdam Centrum. Ze is onderwijsmanager van de technische opleidingen bij de Rotterdam Academy. Dit is een onderdeel van Hogeschool Rotterdam. Chantal is afgestudeerd als onderwijskundige en neerlandica. Daarnaast is ze voorzitter van Student Pride NL. Deze stichting zet zich in voor een veilig klimaat op hogescholen, universiteiten en stageplaatsen ten aanzien van seksuele en genderdiversiteit, zodat alle studenten zich vrij kunnen voelen en zichzelf en de ander accepteren. Volg Chantal via Insta