Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Als een vrouw leer draagt...

By Lex van Delft donderdag 28 feb 2019 7825

… is dat geen toeval. Leer straalt iets uit. Een oer gevoel, rauwheid. Het eerste kledingstuk ooit was van leer en nu nog steeds, of juist daarom, is het sexy.

De uitstraling alleen is het niet… Als ik dit zeg en je weet wat ik bedoel, moet je nu grinniken. Want dan heb je vast wel eens een leren riem in een winkel gepakt en dicht tegen je gezicht aangehouden, gewoon om even de geur te beleven. Dan draag je misschien wel leren bandjes om je pols of om je nek. Het gevoel van leer op je huid is een sensatie die je niet kunt vergelijken met een spijkerbroek. 

De zadelkamer van een manege. Een kamer die ruikt naar leer, waar riempjes en metalen gespen welig tieren. Riempjes van leer die aangetrokken worden, een karakteristiek geluid. Leer maakt geluid. Het kreunt zachtjes onder druk…

De associatie met erotiek is niet verwonderlijk. In de wereld van stoute, kinky seks is leer sinds dag één van de partij. Je kunt erin bijten, het is sterk, het leeft mee op je huid.

Elk jaar is er in oktober een Leather Pride. Een festijn waar mensen met dezelfde voorkeur, hun fetisj genadeloos vieren. Vooral homomannen pakken dit feestje goed en grondig aan. 

En zo kruipt dus ook langzaam maar zeker je bloed naar gevoelige plekken als je iemand in een leren rokje ziet lopen...

Een fetisj omarmen met medezielen is een stomende ervaring. Je begrijpt elkaar zonder woorden, zonder oordeel. 

Elkaar zien te vinden in het dagelijks leven door subtiele hints in bijvoorbeeld kledingkeuze is een spannende missie. Als je elkaar dan hebt gevonden wordt samen spelen een next level experience. Voor leer liefde is zelfs een speciale vlag. Een hint is dus zo gegeven.


Pakjes, rokjes, broeken met strategische gaten, gemixed met de geur van lichamen die zweten en huilen van genot, maken dat de geur in je geheugen gegrift staat onder het kopje “Oh hell yesss”. En zo kruipt langzaam maar zeker de voorliefde voor leer onder je huid.

En zo kruipt dus ook langzaam maar zeker je bloed naar gevoelige plekken als je iemand in een leren rokje ziet lopen. Strak, glad, niets verhullend en wetende dat de eigenaresse van het kledingstuk dat dondersgoed wist toen ze het aantrok. Het is een tease, een knipoog. Iets in de trant van ‘Ik had een katoenen rok aankunnen doen, maar ik koos voor leer...’

Leer triggered, speelt in op je zintuigen. Iets waar sommige mensen niks mee hebben of niet van gediend zijn. Daarom niet altijd overal gewaardeerd. Maar de liefhebber zal de subtiele hints en het publiek grijnzend waarnemen en waarderen.

Wat er achter gesloten deuren mogelijk is met leer zal op het gezicht van diezelfde liefhebber een gelukzalige glimlach toveren.

Ik wens u een ondeugend weekend, en sluit af met een speciale glimlach…

De Stoute Vrouw,
Lex van Delft.

Rate this item
(1 Vote)
Last modified on donderdag, 28 februari 2019 12:11