Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Rotterdam Pride Viering 2020

Op 27 september is er weer een Pride Viering in de Arminiuskerk. In de viering wordt stilgestaan bij het thema van Rotterdam Pride: Dare to... Na afloop is er een borrel op het vernieuwde plein voor de kerk.  

De viering start om 15.00 uur en wordt voorgegaan door dominee Koen Holtzapffel. Iedereen is welkom: je hoeft niet lid te zijn van een kerkgenootschap. De viering is ook toegankelijk gebruikers van gebarentaal. 

De regels van de RIVM worden in acht genomen: met voldoende afstand tot elkaar, maar toch ook echt mét elkaar. De Arminiuskerk heeft met haar twee verdiepingen voldoende ruimte om zo’n 80 mensen op voldoende afstand van elkaar te kunnen laten zitten. Ook buiten op het plein is er voldoende ruimte. Er zal tijdens de viering geen samenzang zijn. Wel kan er geluisterd worden naar (live) muziek.  

Meld je wel van tevoren aan voor deze viering.

 

Additional Info

  • Locatie: Arminiuskerk, Museumpark 3
  • Kosten: Geen
  • Datum: zondag, 27 september 2020
  • Tijd: 15:00 uur
  • Bereikbaarheid: parkeergarage Museumpark, OV stopt voor de deur (bus, tram, metro)
  • Leuk om te weten:

     

    Kerkdiensten in de Armunius op zondagmorgen om 10.30 uur zijn weer gestart. Reserveren blijft echter nodig en gepaste maatregelen blijven van toepassing!

Rate this item
(0 votes)
Last modified on maandag, 14 september 2020 07:22
Chantal van der Putten

Chantal van der Putten (1984) woont en werkt in Rotterdam Centrum. Ze is onderwijsmanager van de technische opleidingen bij de Rotterdam Academy. Dit is een onderdeel van Hogeschool Rotterdam. Chantal is afgestudeerd als onderwijskundige en neerlandica. Daarnaast is ze voorzitter van Student Pride NL. Deze stichting zet zich in voor een veilig klimaat op hogescholen, universiteiten en stageplaatsen ten aanzien van seksuele en genderdiversiteit, zodat alle studenten zich vrij kunnen voelen en zichzelf en de ander accepteren. Volg Chantal via Insta