Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Rialto Rialto

In samenwerking met filmdistributeurs Cinemien en Arti Film is er een landelijke avond in veertien steden met de nieuwste gayfilms. Iedere eerste dinsdag van de maand om 21:30 uur wordt er een film vertoond. Van drama tot komedie en van thriller tot cult.

Rialto
De 46-jarige Colm heeft een ogenschijnlijk fijn leventje. Prima baan in de haven van Dublin, twee gezonde tienerkinderen en een lieve vrouw. Maar zo gelukkig is Colm niet; hij is eigenlijk homoseksueel en leeft al lang met dat geheim. Als hij in een toilet van een winkelcentrum seks heeft met de 19-jarige sekswerker Jay, raakt hij in de problemen.

Een dag later komt Jay op zijn kantoor en eist hij geld, anders vertelt hij Colms vrouw over zijn geheim. Colm is nog bevangen van zijn eerste ervaring met een man en blijft daarom met Jay omgaan. Ook omdat hij seksueel nog altijd in hem geintresseerd is. Voor Jay is het geld intussen meer dan welkom. Als Colm na een reorganisatie ontslagen wordt bij zijn werk, stort zijn leven in. Zijn vrouw Claire wil hem helpen, maar kan hem niet bereiken. Colm kan alleen zijn onrust kwijt bij Jay.

Engels gesproken
Nederlands ondertiteld

 

Additional Info

  • Locatie: LantarenVenster, Rotterdam
  • Kosten: 10,50 euro
  • Datum: dinsdag, 05 oktober 2021
  • Tijd: 21:30 uur
  • Bereikbaarheid: tram, metro
  • Leuk om te weten:


    Koop hier je kaarten.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on maandag, 04 oktober 2021 20:30
Chantal van der Putten

Chantal van der Putten (1984) woont en werkt in Rotterdam Centrum. Ze is onderwijsmanager van de technische opleidingen bij de Rotterdam Academy. Dit is een onderdeel van Hogeschool Rotterdam. Chantal is afgestudeerd als onderwijskundige en neerlandica. Daarnaast is ze voorzitter van Student Pride NL. Deze stichting zet zich in voor een veilig klimaat op hogescholen, universiteiten en stageplaatsen ten aanzien van seksuele en genderdiversiteit, zodat alle studenten zich vrij kunnen voelen en zichzelf en de ander accepteren. Volg Chantal via Insta