Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

LHBTQ+ Zomer Filmfestival zaterdag 22 augustus

LHBTQ+  Zomer Filmfestival: The Accompanist LHBTQ+ Zomer Filmfestival: The Accompanist

Over The Rainbow, het LHBTQ+ Filmfestival te LantarenVenster is dit jaar van 1 augustus tot en met 1 september, met elke week tenminste 5 films. Elke dinsdag heb je met 3 films een echt festivalgevoel. Deze zaterdag is dat "The Accomponist".  Lees LHTQ+ Film Zomer voor meer informatie over dit jaarlijks festival.


The Accompanist film 462x294

21:30 The Accompanist

In een studio in Los Angeles begeleidt Jason dansers op een piano. Hij heeft zijn leven niet meer op de rit. Door een traumatische ervaring heeft hij nachtmerries. Vol schuldgevoel en eenzaamheid komt hij de dagen door. Ook Brandon, een aantrekkelijke danser, heeft het moeilijk. Hij wil zijn comeback maken, maar de training is keihard en de concurrentie groot.

Meer informatie en kaarten

 


Additional Info

  • Locatie: LantarenVenster, Otto Reuchlinweg 996, Rotterdam
  • Datum: zaterdag, 22 augustus 2020
  • Tijd: 17:00
  • Bereikbaarheid: LantarenVenster is 5 minuten lopen vanaf Metro- en tramhaltes Wilhelminaplein
  • Leuk om te weten:

    LantarenVenster presenteert in augustus tenminste 3x per week LHBTQ+films waarvan een groot deel nog niet eerder te zien was. Ook dit jaar is het gelukkig weer gelukt een divers programma samen te stellen met zowel klassiekers als een aantal primeurs, die nog niet in Nederland waren te zien. Een aantal films dat in premiere ging tijdens het afgelopen IFFRkun je nu alsnog gaan zien.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on donderdag, 13 augustus 2020 16:16