Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

LHBTQ+ Zomer Filmfestival zondag 23 augustus

LHBTQ+ Zomer Filmfestival Été '85 LHBTQ+ Zomer Filmfestival Été '85 filmstill

Over The Rainbow, het LHBTQ+ Filmfestival te LantarenVenster is dit jaar van 1 augustus tot en met 1 september, met elke week tenminste 5 films. Elke dinsdag heb je met 3 films een echt festivalgevoel. Deze zondag is dat: Last Ferry. Lees LHBTQ+ Film Zomer voor meer informatie over dit jaarlijks festival.


Last Ferry film 462x294

17:00 Last Ferry

Joseph, een jonge advocaat die in Harlem woont, reist af naar het legendarische Fire Island, wanhopig op zoek naar romantiek en gezelschap. Het enige probleem is dat het april is, het laagseizoen, en het eiland is uitgestorven. Net wanneer hij op het punt staat om weer naar huis te gaan ontmoet hij Joseph Shawn, een schattige jongen met een donker kantje, door wie hij gedrogeerd en beroofd wordt, waarna hij getuige is van iets wat op een moord lijkt. Als hij ontwaakt wordt hij opgevangen door een groep vrienden, totdat ook daar de moordenaar opnieuw verschijnt… 

Meer informatie en kaarten


 

Additional Info

  • Locatie: LantarenVenster, Otto Reuchlinweg 996, Rotterdam
  • Datum: zondag, 23 augustus 2020
  • Tijd: 17:00
  • Bereikbaarheid: LantarenVenster is 5 minuten lopen vanaf Metro- en tramhaltes Wilhelminaplein
  • Leuk om te weten:

    LantarenVenster presenteert in augustus tenminste 3x per week LHBTQ+films waarvan een groot deel nog niet eerder te zien was. Ook dit jaar is het gelukkig weer gelukt een divers programma samen te stellen met zowel klassiekers als een aantal primeurs, die nog niet in Nederland waren te zien. Een aantal films dat in premiere ging tijdens het afgelopen IFFRkun je nu alsnog gaan zien. 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on dinsdag, 04 augustus 2020 10:28