Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Four Drags and a Funeral: Saturday Night Live Bingo!

Four Drags and a Funeral Bingo - LIVE Four Drags and a Funeral Bingo - LIVE Arjan Boes

Heb je al plannen voor a.s. zaterdagavond 25 april? Nu wel!

Zaterdag om 20.00 kun je namelijk live bingo-en onder begeleiding van Miss Multiple Joyce en Lucinda St. John uit het gerenommeerde, hilarische en hartverwarmende stuk ‘Four Drags and a Funeral’.

Deze voorstelling zorgt al sinds 2016 voor lovende recensies en uitverkochte zalen. De landelijke tour die in mei zou aanvangen is helaas vooruit geschoven naar oktober, maar wees niet getreurd! Je kunt namelijk nu al vanuit je luie stoel meedoen met de bingorondes die overigens ook onderdeel uitmaken van de theatervoorstelling zelf.

Kunst en cultuur zijn vitaal voor de hele maatschappij maar met name voor de LHBTI+ community. Deze sector geeft ons namelijk niet alleen een platform maar draagt bij aan acceptatie, begrip en steun. ‘Four Drags and a Funeral’ is hier bij uitstek een voorbeeld van. Vanwege de coronamaatregelen heeft deze sector het op dit moment zwaar te verduren. Alle steun is dan ook zeker welkom.

Doe dan ook lekker mee a.s. zaterdagavond en geniet van een flinke (over)dosis ontspanning en humor terwijl je ook nog eens maatschappelijk verantwoord bezig bent!

Additional Info

  • Locatie: Thuis
  • Kosten: Euro 10
  • Datum: zaterdag, 25 april 2020
  • Tijd: 20.00
  • Leuk om te weten:

    Het stuk is geproduceerd door Hans Goes - a.k.a. Lucinda St. John - en geschreven door zijn man. Klik hier voor het interview.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on donderdag, 07 mei 2020 10:17