Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Queer Poetry Nights #12 - Unwanted Words

Na een onderbreking vanwege de lockdown is de serie Queer Poetry Nights van Unwanted Words terug, deze keer in samenwerking met The Hang-Out 010. De Queer Poetry Nights bieden een veilige ruimte voor queerexpressie en nodigt queerstemmen uit om de microfoon te pakken en hun literaire werk te delen. De meeste vormen van literaire expressie zijn toegestaan, zoals gesproken woord, poëzie, opiniestukken, drama, uitvoeringen, zolang de sprekers zich ertoe verbinden zich te houden aan de maximaal 10 minuten toegewezen tijd per persoon.

Normaal gesproken worden deelnemers voor elke editie geselecteerd op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Deze keer is de editie samengesteld met The Hang-Out 010 als finale van de Queer Poetry Workshop-serie, 5 workshops tijdens de zomer om aspirant-dichters en spoken word-artiesten te helpen een spoken word-stuk te maken. Deze editie is het hoogtepunt van deze workshops. En is ook onderdeel van Pride of Color Rotterdam met medewerking van The Student Hotel Rotterdam.

OPEN MICROFOON
Aan het eind van de avond is er ruimte voor open mic voor schrijvers en artiesten in het publiek die zich geïnspireerd voelen om hun werk te delen.

Unwanted Words Stukafest 4

Queer Poetry Nights - Stukafest        Foto: Queer Poetry Nights

Vanwege COVID-19 richtlijnen zijn er slechts 24 stoelen beschikbaar!

Reserveer hier je plek.

 

Additional Info

  • Locatie: Student Hotel, Willem Ruyslaan 225
  • Kosten: Gratis
  • Datum: woensdag, 07 oktober 2020
  • Tijd: 19:00
  • Bereikbaarheid: De tram stopt voor de deur, betaald parkeren in de omgeving.
Rate this item
(0 votes)
Last modified on donderdag, 08 oktober 2020 03:07