Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

PRIDE MARCH ROTTERDAM: PROUD TOGETHER

Loop op zaterdag 25 september, tijdens Rotterdam Pride, mee met de jaarlijkse pridedemonstratie en laat je stem horen voor gelijke rechten en meer acceptatie van de LGBTIQ+ community wereldwijd! Tijdens een vreedzame mars, geven we een signaal aan de Rotterdammers, politiek én de wereld af: iedereen moet zichzelf kunnen zijn!

Recente incidenten in Rotterdam en andere plaatsen in Nederland laten opnieuw zien dat inclusie en acceptatie echt nog beter kan én moet! Dus neem al je vrienden, familie en allies mee en bewapen je met spandoeken, vlaggen en een berg liefde. Dan laten we samen onze trots zien voor elkaar en voor de community wereldwijd. Proud Together!

Praktische info
11.00 uur Verzamelen en manifestatie bij Stadhuis Rotterdam
12.00 uur Pride March (route volgt)
14.00 uur Einde

 

 

Rate this item
(1 Vote)
Last modified on vrijdag, 10 september 2021 09:16
Chantal van der Putten

Chantal van der Putten (1984) woont en werkt in Rotterdam Centrum. Ze is onderwijsmanager van de technische opleidingen bij de Rotterdam Academy. Dit is een onderdeel van Hogeschool Rotterdam. Chantal is afgestudeerd als onderwijskundige en neerlandica. Daarnaast is ze voorzitter van Student Pride NL. Deze stichting zet zich in voor een veilig klimaat op hogescholen, universiteiten en stageplaatsen ten aanzien van seksuele en genderdiversiteit, zodat alle studenten zich vrij kunnen voelen en zichzelf en de ander accepteren. Volg Chantal via Insta