Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Unwanted Words Featured

Unwanted Words Unwanted Words

Unwanted Words is het platform voor queer dichters en spoken word artiesten in Rotterdam en omstreken. Er worden elke maand Queer Poetry Nights in Rotterdam georganiseerd.

Unwanted Words streeft ernaar om veilige ruimtes te bieden aan LHBTQ+ mensen waar zij hun kunst kunnen tonen en verhalen delen voor een queer publiek, en om elkaar te verbinden en te vieren.

Sinds de opriichting in september 2018, zijn er 11 evenementen georganiseerd met meestal een volle zaal, isen wordt samengewerkt met meer dan 40 lokale en internationaal werkende dichters en kunstenaars. Er is geen budget, maar wel een team van enthousiaste vrijwilligers en verschillende partners die het project pro-bono hebben gesteund.

 

Lees ook het interview met Luis Bracamontes, oprichter van Unwanted Words


Meer info en/of volg Unwanted Words op:

instagram fb logo

bezoek website

 

Additional Info

  • Locatie: N.v.t.
  • Openingstijden: N.v.t.
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rate this item
(0 votes)
Last modified on dinsdag, 22 september 2020 11:00
Pieter Ruijsch van Dugteren

Pieter is hoofdredacteur van GayRotterdam en bestuurslid. Ook is hij voorzitter van homoplatform Mankracht Rotterdam. Zijn passie voor Rotterdam deelt hij graag met zijn man, vrienden en familie! Pieter geniet van het ruime aanbod van restaurants, bars, musea, films en bijzondere winkels. Hij legt de bijzondere plekken in en - soms - buiten de stad vast. Je kunt Pieter volgen op Insta.

Pieter werkt als Marketing en Sales Consultant voor diverse opdrachtgevers. Meer info.