Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Pride March 2023 - Rotterdam

By Out in Rotterdam vrijdag 02 juni 2023 3233
Pride March by Jordy Brada Pride March by Jordy Brada

Pride March 2023 Rotterdam

Vrijdag 2 juni van 19.00 – 21.00 uur

Click here for English info


Maak vrijdagavond 2 juni een statement voor gelijke rechten en meer acceptatie van de LHBTIQA+ community in Nederland en wereldwijd! Tijdens een vreedzame mars, geven we een signaal aan de Rotterdammers, Nederland, politiek én de wereld af: iedereen moet zichzelf kunnen zijn!

Recente incidenten in Rotterdam en wereldwijd laten opnieuw zien dat inclusie en acceptatie echt nog beter kan én moet! Dus neem al je vrienden, familie en allies mee en ‘bewapen’ je met spandoeken, vlaggen en een berg liefde. Dan laten we samen onze trots zien voor elkaar en voor de community wereldwijd. En laat je horen! Neem muziek mee, maak geluid: iedereen mag horen dat we er zijn.  

Praktische info:
19.00 uur Start van de manifestatie op Stationsplein, voor Rotterdam Centraal station
19.15 uur Start van de March door Rotterdam (3,5 km, rolstoelvriendelijke route)
21.00 uur Aankomst op Schouwburgplein, einde van de Pride March

De route: where history meets the future
Rotterdammers kijken graag naar de toekomst maar vergeten soms ook terug te kijken. Wie zijn onze helden, waar zit onze pijn en waar onze kracht? Tijdens de Pride March van 2023 lopen we langs een route vol met symbolen en helden. Symbolen die voor onze LHBTQIA+ community waarde hebben. En helden die voor onze emancipatie hebben gestreden. Niet alleen in Rotterdam, maar ook internationaal!

Maak de Pride March mede mogelijk!
Zonder vrijwilligers kan de Pride March niet bestaan. Dus wil jij je steentje bijdragen aan een goed verloop van de manifestatie? Meld je dan hier aan als vrijwilliger!

Meld je aan!

De Pride March is een manifestatie van Pride010, georganiseerd door COC Rotterdam en Out in Rotterdam in samenwerking met FERRY, Bonaparte, Strano, Regenboog, Naar Ons, Keerweer en Bar Loge90.

[fotocredits: Jordy Brada]

Additional Info

  • Locatie: Rotterdam Centraal Station
  • Datum: vrijdag, 02 juni 2023
  • Tijd: 19:00
  • Bereikbaarheid: Start voor Centraal Station
Rate this item
(82 votes)
Last modified on vrijdag, 26 mei 2023 16:09