Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

LHBTQ+ Zomer Filmfestival zaterdag 15 augustus

LHBTQ+  Zomer Filmfestival: Moffie LHBTQ+ Zomer Filmfestival: Moffie

Over The Rainbow, het LHBTQ+ Filmfestival te LantarenVenster is dit jaar van 1 augustus tot en met 1 september, met elke week tenminste 5 films. Elke dinsdag heb je met 3 films een echt festivalgevoel. Deze zaterdag is dat "Moffie".  Lees LHTQ+ Film Zomer voor meer informatie over dit jaarlijks festival.

 

moffie olivier hermanus 462x294

17:00 Moffie

In het Zuid Afrika van 1981 wordt de 16-jarige Nicolas getraind tot soldaat. In deze keiharde macho-cultuur is weinig ruimte om zijn homoseksualiteit te ontdekken. Hermanus verbeeldt niet alleen de waanzin van het Zuid-Afrikaanse apartheidstijdperk, maar ook de warmte van een jeugdromance en seksuele verkenning.

Meer informatie en kaarten


Additional Info

  • Locatie: LantarenVenster, Otto Reuchlinweg 996, Rotterdam
  • Datum: zaterdag, 08 augustus 2020
  • Tijd: 17:00
  • Bereikbaarheid: LantarenVenster is 5 minuten lopen vanaf Metro- en tramhaltes Wilhelminaplein
  • Leuk om te weten:

    LantarenVenster presenteert in augustus tenminste 3x per week LHBTQ+films waarvan een groot deel nog niet eerder te zien was. Ook dit jaar is het gelukkig weer gelukt een divers programma samen te stellen met zowel klassiekers als een aantal primeurs, die nog niet in Nederland waren te zien. Een aantal films dat in premiere ging tijdens het afgelopen IFFRkun je nu alsnog gaan zien.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on dinsdag, 04 augustus 2020 10:08