Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

LHBTQ+ Zomer Filmfestival zondag 16 augustus

LHBTQ+ Zomer Filmfestival Été '85 LHBTQ+ Zomer Filmfestival Été '85 filmstill

Over The Rainbow, het LHBTQ+ Filmfestival te LantarenVenster is dit jaar van 1 augustus tot en met 1 september, met elke week tenminste 5 films. Elke dinsdag heb je met 3 films een echt festivalgevoel. Deze zaterdag is dat: Été '85. Lees LHBTQ+ Film Zomer voor meer informatie over dit jaarlijks festival.


Ete 85 François Ozon 462x294

17:00 Été '85

Normandië, 1985. De zomervakantie is net van start gegaan als de 16-jarige Alexis na het kapseizen van zijn zeilbootje wordt gered door David. Het is de start van bijzondere vriendschap. David is een droom van een vriend en de jongens hebben samen de tijd van hun leven. Maar zal de droom langer duren dan deze zomer? Été 85 is de nieuwste film van de Franse veelfilmer François Ozon (Swimming Pool, 8 Femmes) over een zomerliefde aan de Nomadische kust in de jaren tachtig. 

Meer informatie en kaarten 


 

Additional Info

  • Locatie: LantarenVenster, Otto Reuchlinweg 996, Rotterdam
  • Datum: zaterdag, 08 augustus 2020
  • Tijd: 17:00
  • Bereikbaarheid: LantarenVenster is 5 minuten lopen vanaf Metro- en tramhaltes Wilhelminaplein
  • Leuk om te weten:

    LantarenVenster presenteert in augustus tenminste 3x per week LHBTQ+films waarvan een groot deel nog niet eerder te zien was. Ook dit jaar is het gelukkig weer gelukt een divers programma samen te stellen met zowel klassiekers als een aantal primeurs, die nog niet in Nederland waren te zien. Een aantal films dat in premiere ging tijdens het afgelopen IFFRkun je nu alsnog gaan zien. 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on dinsdag, 04 augustus 2020 10:30