Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

LHBTQ+ Zomer Filmfestival zaterdag 8 augustus

gay filmnight - fin de siglo gay filmnight - fin de siglo

Over The Rainbow, het LHBTQ+ Filmfestival te LantarenVenster is dit jaar van 1 augustus tot en met 1 september, met elke week tenminste 5 films. Elke dinsdag heb je met 3 films een echt festivalgevoel. Deze zaterdag is dat "Air". Lees LHTQ+ Film Zomer voor meer informatie over dit jaarlijks festival.

 

Air Luften film filmzomer

17:00 Air

Manja woont in een hoogbouwproject aan de rand van de stad. Terwijl ze zich haast in de armen van de rebelse Louk die op de vlucht is voor jagers in het bos, is dit het begin van een eerste liefde. Geen leugens, geen sporen, geen angst – dit is het credo van Louk. En Manja volgt haar in rust en overgave. Maar wanneer Manja beseft dat Louks idealisme komt door het verlies van haar moeder, helpt ze haar afscheid te nemen van het verleden en leert ze zelf los te laten.

Meer informatie en kaarten


Additional Info

  • Locatie: LantarenVenster, Otto Reuchlinweg 996, Rotterdam
  • Datum: zaterdag, 08 augustus 2020
  • Tijd: 17:00
  • Bereikbaarheid: LantarenVenster is 5 minuten lopen vanaf Metro- en tramhaltes Wilhelminaplein
  • Leuk om te weten:

    LantarenVenster presenteert in augustus tenminste 3x per week LHBTQ+films waarvan een groot deel nog niet eerder te zien was. Ook dit jaar is het gelukkig weer gelukt een divers programma samen te stellen met zowel klassiekers als een aantal primeurs, die nog niet in Nederland waren te zien. Een aantal films dat in premiere ging tijdens het afgelopen IFFRkun je nu alsnog gaan zien.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on dinsdag, 04 augustus 2020 09:58