Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

IDAHOT Avondgebed

IDAHOT - Campagne Image IDAHOT - Campagne Image

Op dinsdag 17 mei is het International Day Against Homophobia and Transphobia. Deze dag is in het leven geroepen om aandacht te vragen voor het verschijnsel homo-, bi- en transgenderhaat en de sociale onwenselijkheid daarvan.

De Roze Viering Rotterdam organiseert samen met Protestants Kralingen op maandagavond 17 mei een IDAHOT avondgebed. Tijdens deze bijeenkomst is er ruimte voor verhalen, muziek en bezinning.

Het avondgebed is in de Hoflaankerk, Oudedijk 2. Rotterdam. In verband met de COVID-19 maatregelen kunnen 30 mensen dit avondgebed bezoeken. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt ongeveer 45 minuten.

Liever online volgen?

Additional Info

 • Locatie: Hoflaankerk, Oudedijk 2. Rotterdam
 • Datum: maandag, 17 mei 2021
 • Tijd: 19:30
 • Bereikbaarheid: Is er parkeergelegenheid, welke OV stopt in de buurt
 • Leuk om te weten:

  Geef nog wat interessante informatie over de organisatie, het evenement.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on zondag, 25 april 2021 16:46
Bjorn Ketzener

Bjorn (1984) is werkzaam bij The Do Good Only Company als Jobcoach en IT Techneut. Zijn sterke affiniteit met menselijk gedrag en technologie maken dat hij gemakkelijk oplossingen weet aan te dragen die zowel voor klanten als organisaties winst opleveren. Hiermee helpt hij zijn studenten met de transitie in de techwereld. Met een lifelong learningattitude gelooft hij in het blijven ontwikkelen en groeien. Binnen GayRotterdam is hij naast voorzitter verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling van de website. 

Zijn motto: Everyone is a genius. But if you judge a fish on its ability to climb a tree, it will live its whole life believing it is stupid. ~Albert Einstein

CONTACTGEGEVENS

 • Provincie
  Zuid Holland
 • Land
  Netherlands
 • Mobiel
  +31(0) 6 415 183 59

CONNECT MET MIJ VIA

PLG_K2_UEF_SOCIAL_FACEBOOK PLG_K2_UEF_SOCIAL_INSTAGRAM PLG_K2_UEF_SOCIAL_LINKEDIN PLG_K2_UEF_SOCIAL_TWITTER PLG_K2_UEF_SOCIAL_WHATSAPP