Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

LHBTQ+ Zomer Filmfestival dinsdag 4 augustus

gay filmnight - fin de siglo gay filmnight - fin de siglo

Over The Rainbow, het LHBTQ+ Filmfestival te LantarenVenster is dit jaar van 1 augustus tot en met 1 september, met elke week tenminste 5 films. Elke dinsdag heb je met 3 films een echt festivalgevoel. Deze dinsdag zijn dat: Fin de Siglo, Air, en Été 85. Lees LHBTQ+ Film Zomer voor meer informatie over dit jaarlijks festival.

 

17:00 Fin de Siglo

Twee mannen ontmoeten elkaar in Barcelona en na een dag samen te hebben doorgebracht, komen ze erachter dat ze twintig jaar geleden elkaar ook al hebben gezien…

Meer informatie en kaarten


Air Luften film filmzomer

19:30 Air

Manja woont in een hoogbouwproject aan de rand van de stad. Terwijl ze zich haast in de armen van de rebelse Louk die op de vlucht is voor jagers in het bos, is dit het begin van een eerste liefde. Geen leugens, geen sporen, geen angst – dit is het credo van Louk. En Manja volgt haar in rust en overgave. Maar wanneer Manja beseft dat Louks idealisme komt door het verlies van haar moeder, helpt ze haar afscheid te nemen van het verleden en leert ze zelf los te laten.

Meer informatie en kaarten


Ete 85 François Ozon 462x294

21:30 Été 85

Normandië, 1985. De zomervakantie is net van start gegaan als de 16-jarige Alexis na het kapseizen van zijn zeilbootje wordt gered door David. Het is de start van bijzondere vriendschap. David is een droom van een vriend en de jongens hebben samen de tijd van hun leven. Maar zal de droom langer duren dan deze zomer? Été 85 is de nieuwste film van de Franse veelfilmer François Ozon (Swimming Pool, 8 Femmes) over een zomerliefde aan de Nomadische kust in de jaren tachtig. 

Meer informatie en kaarten

 

Additional Info

  • Locatie: LantarenVenster, Otto Reuchlinweg 996, Rotterdam
  • Datum: dinsdag, 04 augustus 2020
  • Tijd: 17:00
  • Bereikbaarheid: LantarenVenster is 5 minuten lopen vanaf Metro- en tramhaltes Wilhelminaplein
  • Leuk om te weten:

    LantarenVenster presenteert in augustus tenminste 3x per week LHBTQ+films waarvan een groot deel nog niet eerder te zien was. Ook dit jaar is het gelukkig weer gelukt een divers programma samen te stellen met zowel klassiekers als een aantal primeurs, die nog niet in Nederland waren te zien. Een aantal films dat in premiere ging tijdens het afgelopen IFFRkun je nu alsnog gaan zien.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on dinsdag, 04 augustus 2020 09:58