Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WINACTIE: The Rotterdam Drag Show

Chèri Chèri: De nieuwe show van The Rotterdam Drag Show
Nog maar minder dan een jaar geleden ging de eerste versie van The Rotterdam Drag show in première. Een show die Rotterdam wereldwijd op de kaart heeft gezet als dé bestemming waar de grootste drag productie van Europa haar thuis heeft gevonden. De leading ladies van de nieuwe show zijn opnieuw Envy Peru en Vanessa van Cartier. De headliners zijn Skyla Versai en Janey Jacké. Zij worden verder ondersteund door de drag zusters Tabitha, My little Puny, Alex Andrews en fantastische dansers en danseressen.
De show heeft een echt drag show format. Nummers wisselen elkaar in rap tempo af. De kostuums zijn prachtig, de lipsyncs zijn on point en de avond gaat als een rollercoaster voorbij. Wat bovenaan staat is een avond vol glamour, gecombineerd met de breekbaarheid van de performers die in het dagelijks leven niet tot de norm behoren. De thema’s van deze voorstelling zijn: Je authentieke zelf zijn, wat anderen er ook van vinden. Volledige gelijkheid. Het vieren van ‘anders zijn’. Dansen als de bodem onder je wordt weggeslagen, zingen als je stem je wordt ontnomen, omarmen die worden verstoten. Deze avond is inclusiviteit geen vaag begrip maar wordt tot in elke porie beleefd. Dat alles verpakt in een show die zindert van begin tot eind.

WINACTIE

Wil je kans maken op 2x twee vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze? Beantwoord dan de volgende vraag: Welke 2 queens zijn nieuw toegevoegd aan de show Chèri Chèri? Stuur je oplossing vóór 31 oktober 2022 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onder de goede inzendingen worden de kaarten verloot. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winactie mede mogelijk gemaakt door De Rotterdam Drag Show.

VOORSTELLINGEN

October 21 Friday : Première
October 22 Saturday : New Show
October 28 Friday : New Show
October 29 Saturday : New Show
November 25 Friday : New Show
November 26 Saturday : New Show
December 2 Friday : New Show
December 3 Saturday : New Show
February 3 Friday : New Show
February 4 Saturday : New Show
Februari 10 Friday : New Show
Februari 11 Saturday : New Show
March 31 Friday : New Show
April 1 Saturday : New Show
April 7 Friday : New Show
April 8 Saturday : New Show
May 26 Friday : New Show
May 27 Saturday : New Show
June 2 Friday : New Show
June 3 Saturday : New Show

Additional Info

  • Locatie: Schiecentrale Studios
  • Kosten: vanaf EUR 42,50
  • Datum: vrijdag, 21 oktober 2022
  • Tijd: 20:00u
  • Bereikbaarheid: St. Jobsweg 116
  • Leuk om te weten:

    Drag is een kunstvorm die vrijwel altijd veroordeeld is om op kleine, wat obscure podia op te treden. Wij hebben hierin een, voor de hele scene, aardverschuiving veroorzaakt met de eerste editie van The Rotterdam Drag Show, Eurovision editie die afgelopen jaar te zien was in de Rotterdam Schiecentrale. Een volwaardige show op internationaal niveau. De show is na een succesvolle reeks in Rotterdam verhuisd naar Amsterdam en is in The Harbour Club Amsterdam Oost nog steeds te zien. Na alle fantastische reacties komt er een volledig nieuwe show welke vanaf 21 oktober te zien is in de Rotterdam Schiecentrale. Deze locatie wordt op het moment speciaal verbouwd voor deze grote productie.

Rate this item
(1 Vote)
Last modified on vrijdag, 14 oktober 2022 12:34
Gerard van Boven

Gerard van Boven (1970) woont in Schiedam en werkt vanuit Rijswijk voor de regio Benelux. Hij is eCommerce Manager bij Emerson, een producent en leverancier van industriële automatiseringsoplossingen. Gerard is afgestudeerd als mechanisch ingenieur en heeft een tweedegraads lesbevoegdheid. Buiten werktijd zet hij zich in als lid bij en komt op voor de belangen van LHBTI-sportvereniging Ketelbinkie, waar hij ook bestuurslid PR + Media is.