Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

The Hang-Out 010

Hang-Out 010 Hang-Out 010

Denk jij wel eens na over dingen als seksualiteit, liefde, seks en relaties? Over hoe het is om homo, bi of lesbisch te zijn? Hoe het zou zijn als je een jongen zou zijn of juist een meisje? Of geen van beiden? Dan ben je altijd welkom in The Hang-Out 010...

 

De Hang-Out 010 is...een plek waar jongeren samenkomen, omdat ze anders dan heteroseksueel of cis-gender zijn, of omdat ze vrienden hebben die dat zijn, of omdat ze over deze onderwerpen nadenken.

Je hoeft dus helemaal niet in een hokje te passen om naar The Hang-Out te komen. Zolang je maar 26 jaar of jonger bent. In The Hang-Out 0 10 gaan we er niet vanuit dat je hetero of cis-gender bent, zoals in de meeste omgevingen. Dat is het verschil, en dat is waarom jongeren er graag komen.

Wil je langskomen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan ontvang je meer informatie en het adres.

 


Check de website of op social media voor meer informatie:

instagram fb logo

bezoek website

 

 

 

Additional Info

  • Locatie: The Hang-Out 010 is een veilige haven voor jongeren die uit, maar ook nog in de kast zitten. Om deze reden is het adres van The Hang-Out 010 niet openbaar. Wil jijzelf een keer langskomen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het adres.
  • Openingstijden: Dinsdag en Donderdag: 15:00 - 19:00uur Andere dagen geopend als er evenementen zijn.
  • Telefoon: 06-20315701
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rate this item
(20 votes)
Last modified on woensdag, 26 augustus 2020 16:34