Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Rotterdamse Regenboog nu ook in Eindhoven

De al jaren succesvolle Bar de Regenboog uit Rotterdam opent vrijdag 6 april een tweede vestiging in Eindhoven. Paul de Leeuw verricht de officiële opening door zijn nummer 'Vlieg met mij mee' live te zingen voor het Eindhovense publiek.

De opening van een nieuw filiaal is opmerkelijk te noemen, aangezien het aantal 'gay'-horecabedrijven al jaren daalt. Volgens de eigenaar van de Regenboog, Patrick Nijenhuis, is dit duidelijk te verklaren: "Bar de Regenboog staat al jaren landelijk bekend als feestcafé. Het merendeel van de bezoekers is 'gay' of ‘anders geaard’. Maar de bar mikt ook zeker op een hetero publiek. Gasten laten zich namelijk niet meer in een hokje plaatsen. Het is de 'gay'-manier van stappen die het concept zo sterk maakt."


Feestweekenden met bekende artiesten

De nieuwe vestiging in Eindhoven zal, net als de originele Regenboog in Rotterdam, vijf dagen per week geopend zijn, van woensdag tot en met zondag. De spectaculaire opening met Paul de Leeuw op vrijdag 6 april, krijgt op zaterdag een vervolg als Karin Bloemen haar opwachting maakt.

Paul de Leeuw en Karin Bloemen maken hun opwachting in het openingsweekend.

Volgens Nijenhuis blijft het daar niet bij: "het feestelijke openingsweekend zal er slechts één zijn in een lange rij van feestweekenden in de Regenboog Eindhoven. Bar de Regenboog werkt regelmatig met artiesten en wil in Eindhoven dan ook elke maand een bekende gast uitnodigen voor nog meer leven in de brouwerij, gezelligheid en feest. Regelmatig zullen er diverse optredens zijn van artiesten zoals een Jamai, Glennis Grace, Kate Ryan, Ruth Jacott, etc. "

Dildofoon

Bar de Regenboog Eindhoven is gevestigd op het Stratumseind 99. Tussen het overwegende 'macho' stappubliek, wil de Regenboog een leuke en welkome afwisseling zijn voor iedereen die nieuwsgierig is hoe ‘wij’ een feestje bouwen. Inclusief de standaard gay clichés: er zal geen weekend voorbij gaan zonder Anita Meyer’s 'Why Tell me Why' of de Village People. En iedereen kan zijn zangkunsten laten horen met de beroemde 'dildofoon' tijdens de karaokeavond op woensdag.

Wil je meer weten over De Regenboog Eindhoven? Hou de Facebookpagina van de kroeg in de gaten.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on vrijdag, 01 februari 2019 17:57