Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

ONLINE Bingo! Studentpride NL #5

Gedurende de Corona lock down kun je elke maandagavond gratis meedoen met de Online Insta Live BINGO! van Studentpride. Deze wordt gepresenteerd en georganiseerd door Gunnar Boer. Hij wordt  elke week bijgestaan door een co-host afkomstig van een andere LHBTI-gerelateerde organisatie.

De BINGO! is elke maandag te volgen via Insta Live van Student Pride NL, vanaf 20:00uur.  Wil je meedoen vraag dan voor 19:00uur je persoonlijke Bingo kaart aan, die  je elke week kunt gebruiken om mee te spelen. Meld je daarvoor aan via dit aanmeldformulier

Het dagelijks leven staat nog wel een tijd op zijn kop en dat betekent ook veel voor de LHBTI-community en GayRotterdam. Wat je verder nog kunt verwachten de komende tijd lees je in het artikel GayRotterdam in Tijden van Corona

Naast de BINGO! op maandag kun je op donderdag ook bij GayRotterdam terecht voor de ONLINE Pub Quiz ism Erasmuspride en FERRY. Elke week vind je  bij GayRotterdam op Instagram en Facebook in de Verhalen 3 vragen die je binnen 24 mag oplossen. Daarnaast delen we nu ook onregelmatig Culturele Queerantaine Tips.

Additional Info

  • Locatie: ONLINE via Insta Live van studentpridenl
  • Kosten: -
  • Datum: maandag, 20 april 2020
  • Tijd: 20:00
  • Bereikbaarheid: Meedoen kan door eenmalig aan te melden voor een persoonlijke bingo kaart waarmee je elke week meedoet.
  • Leuk om te weten:

    Vraag eenmalig eeen  bingo kaart aan om wekelijks mee te doen, via het aanmeldingsformulier.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on zondag, 19 april 2020 20:19