Roze Viering Rotterdam Pride 2021 Featured

Voor alweer het zesde jaar op rij vindt tijdens Rotterdam Pride een roze viering plaats in de Arminius. Het thema van de viering is 'We could be heroes'. Deze middag vieren we de liefde en ervaren we dat stad en kerk plaatsen zijn waar iedereen zichzelf mag zijn en waar mensen open naar elkaar en de wereld staan. Wij staan stil bij de vragen die ons bezig houden en bij de liefde die ons verbindt. Iedereen is van harte welkom!
 
Remonstrants predikant Koen Holtzapffel leidt de viering. Tijdens de viering zorgen zangers en muzikanten voor een mooie bijdrage. Aansluitend is er een borrel.

CORONA-UPDATE: uiteraard nemen we tijdens de viering alle coronamaatregelen in acht. Via deze pagina houden we je op de hoogte van eventuele ontwikkelingen.

Additional Info

  • Locatie: Arminius, Museumpark 3
  • Kosten: geen
  • Datum: zondag, 26 september 2021
  • Tijd: 15.00 uur
  • Bereikbaarheid: tram, bus en metro
Rate this item
(0 votes)
Last modified on dinsdag, 07 september 2021 16:26
Chantal van der Putten

Chantal van der Putten (1984) woont en werkt in Rotterdam Centrum. Ze is onderwijsmanager van de technische opleidingen bij de Rotterdam Academy. Dit is een onderdeel van Hogeschool Rotterdam. Chantal is afgestudeerd als onderwijskundige en neerlandica. Daarnaast is ze voorzitter van Student Pride NL. Deze stichting zet zich in voor een veilig klimaat op hogescholen, universiteiten en stageplaatsen ten aanzien van seksuele en genderdiversiteit, zodat alle studenten zich vrij kunnen voelen en zichzelf en de ander accepteren. Volg Chantal via Insta

Registratie Pride March

Registreer je hier voor je deelname aan de Pride March demonstratie 25 september 2021 om 10.30 uur op het Stadhuisplein in Rotterdam De mars start om 11.30 uur naar het euromast park.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Sponsors

Sponsors