Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mankrachtborrel bij VINN

Na lang geduld, is de Mankrachborrel in juli terug! Dé mogelijkheid voor de gayprofessional om te netwerken met gelijkgestemden. 

Dit keer een zomerborrel waarop bijpraten en netwerken centraal staan. Donderdag 15 juli ontvangen we jullie graag weer. De borrel is op de nieuwe locatie: VINN, Weena 701, in de plint van het Groot Handelsgebouw.

Na een bijzondere periode met maatregelen en lockdowns gaan we relaxt van start. Op deze zomerborrel is er geen gast. Het bestuur praat je kort bij en dan gaan we over tot ouderwets netwerken en gezelligheid. De ruimte zal zo ingedeeld zijn dat de 1,5 meter is gewaarborgd. 

Let op: heb je last van klachten zoals niezen, hoesten en koorts? Blijf dan thuis. Doe dat ook als je huisgenoten dergelijke klachten hebben.

Additional Info

  • Locatie: VINN
  • Kosten: geen
  • Datum: donderdag, 15 juli 2021
  • Tijd: 18.00 - 21.30 uur
  • Bereikbaarheid: trein, bus, tram en metro
  • Leuk om te weten:

     

    Kijk voor meer informarie op de website van Mankracht Rotterdam.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on zondag, 11 juli 2021 20:28
Chantal van der Putten

Chantal van der Putten (1984) woont en werkt in Rotterdam Centrum. Ze is onderwijsmanager van de technische opleidingen bij de Rotterdam Academy. Dit is een onderdeel van Hogeschool Rotterdam. Chantal is afgestudeerd als onderwijskundige en neerlandica. Daarnaast is ze voorzitter van Student Pride NL. Deze stichting zet zich in voor een veilig klimaat op hogescholen, universiteiten en stageplaatsen ten aanzien van seksuele en genderdiversiteit, zodat alle studenten zich vrij kunnen voelen en zichzelf en de ander accepteren. Volg Chantal via Insta