Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dordrecht Pride organiseert als eerste Pride een Avond-Pride-Walk!

Op vrijdagavond 2 september organiseert Dordrecht Pride een avond editie van de Pride Walk waarbij de deelnemers met lichtjes door de straten van de stad wandelen en daarmee uitdragen dat alle LHBTQi-ers er mogen zijn.

Deze Pride Walk sluit aan op de silent-movie in de sfeervolle Kloostertuin waar de feelgood film Everybody’s talking about Jamie’ als openluchtfilm wordt vertoond.

Het is voor het eerst dat Cinema The Movies een buitenfilm vertoont waarbij de bezoeker de film volgt met een koptelefoon op. Deze sprankelende en muzikale film leent zich daar uitstekend voor.

De film wordt om 20:00 uur voorafgegaan door een akoestisch optreden van Bram Sangster.

De Pride Walk eindigt bij het Energiehuis waar een spetterende Pride Party plaatsvindt met De Danserette en souldiva Berget Lewis.

Uiteraard ontbreken de mooiste dragqueens niet waaronder Megan Schoonbrood, bekend van de televisieprogramma’s RuPaul’s Dragrace, Make up your Mind en is binnenkort te zien in De Alleskunner VIPS.

De Avond-Pride Walk sluit aan achter Dancing in the Street waar deelnemers via het stille disco concept al dansend door de straten naar het Energiehuis gaan.

Iedereen die een combiticket voor het feest in het Energiehuis heeft kan hier gratis aan deelnemen.

De organisatie vraagt alle deelnemers om lampjes mee te nemen voor deze bijzondere editie van de Pride Walk.

Tickets voor Dordrecht Pride in het Energiehuis / Dancing in the Street zijn te bestellen via www.bibelot.net

Tickets voor de silent-buitenfilm in de Kloostertuin, voorafgaand aan de Pride Walk zijn verkrijgbaar via Cinema The Movies Dordrecht.

Rate this item
(0 votes)