Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De roze salon

De ‘Roze Salon’, 2e podcast over de Joanne Ellenkamp-prijs.

Om de aandacht op de verbetering van lhbtqia+-rechten te vergroten is er een prijs ingesteld, bij wijze van een positief ‘opkontje’; dit is de Joanne Ellenkamp – prijs. Onderdeel van de prijs is een bedrag van € 2.500, bijeengebracht door betrokken Rotterdammers. De cheque én een keramieken kunstwerk worden uitgereikt tijdens de Grote Roze Rotterdam Receptie op donderdag 26 januari in Ferry (meld je hier aan).

Over een aantal van de 12 inzendingen heeft Arjan Beune een serie podcasts gemaakt. Na de intro podcast, die over een andere genomineerde, Maikel Coomans, is het nu de beurt aan Dik Otto. Hij heeft de ‘Roze Salon’ in het zorgcomplex van Humanitas aan de Bergweg voorgedragen. In de podcast legt hij, als spil van de Salon, uit wat de ‘Snik van Dik’ inhoudt. Én hij vertelt over zijn coming out, de ontmoeting met ‘zijn’ Ruud in de Coolsestraat en wat hij met de cheque gaat doen (als ie ‘m wint). Beluister hier de podcast :

Rate this item
(0 votes)
Last modified on donderdag, 19 januari 2023 13:41
Kees Vrijdag

Kees Vrijdag werkte tussen 1982 en 2012 bij KvK Rotterdam op de gebieden: haven, citypromotie, internationale handel en communicatie.
Hij zit in een aantal besturen: Vlaggenparade, Paul Nijgh-penning, Open Rotterdam en Aan Den Slag! En hij is ambassadeur voor Benefits for Kids. Ook is hij betrokken bij Het Gezelschap, Club 25 en 'Mankracht Rotterdam'. Door verbindingen te leggen in Rotterdam wil hij bijdragen aan de rijkdom van diversiteit in de stad.