Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

CHEMSEX is HOT!

Steeds vaker horen en lezen we over chemsex, sex onder invloed van drugs. Welke diepere verlangens schuilen eronder? Liggen er gevaren op de loer of is het alleen maar leuk? Wanneer wordt lust een last en hoe zit het met de liefde?

​Theatermakers en acteurs Kes Blans, Thomas de Bres, Marc Alberto, Manuel Groothuysen & Theater van de Heelheid presenteren: CHMSX STORIES: caleidoscopisch muziektheater over een even fascinerend als gevaarlijk fenomeen : CHEMSEX. Sex onder invloed van (hard)drugs. Het hebben van sex onder invloed van (hard)drugs is een steeds populairder fenomeen onder homo- en bi-mannen en -jongens en ook steeds meer onder hetero's van jong tot oud. Het is lekker, maar niet zonder risico. Afgelopen jaren spraken wij alle soorten van betrokkenen: beginners, gebruikers, omstanders, icons, hulpverleners en partygangers, dwars door alle leeftijden heen. De waargebeurde, eerlijke, spannende, rauwe , eenzame en ook hilarische verhalen vormen samen, opgezweept door een fenomenale soundscape: CHMSX Stories.

Vooraf: een snelcursus CHMSX. Erna: een gesprek met een zorgmedewerker.

Hoewel CHMSX Stories LHBTQI+ georienteerd is, is het onderwerp universeel. De zoektocht naar liefde herkennen we allemaal. Daarom is iedereen (16+) heel welkom.

Additional Info

  • Locatie: Studio De Bakkerij
  • Kosten: EUR 13,50 (incl. drankje)
  • Datum: woensdag, 02 november 2022
  • Tijd: 20:00u
  • Bereikbaarheid: Bergweg 283
Rate this item
(0 votes)