Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Keerweer Parade goes Ahoy

Keerweerparade 2020 Keerweerparade 2020 Keerweer

Ook dit jaar is er gewoon weer een Keerweer Parade. Hoewel gewoon? Deze tiende editie vindt plaats in Ahoy en de bezoekers zitten aan tafeltjes. De line-up is als vanouds op zijn minst oergezellig. Dat maakt het feest vast niet minder leuk!

Vanwege corona leek het erop dat de verjaardag van de Keerweer Parade en de verjaardagen van Café Keerweer (35), Café Strano (35) en de Loge (30) ongemerkt voorbij zouden gaan. Maar opeens was de oplossing dichtbij: Ahoy bleek beschikbaar! En daar kun je, weliswaar aan tafeltjes, meer dan genoeg feestgangers kwijt! Dus alle trouwe en minder trouwe bezoekers en fans zijn van harte welkom om deze verjaardagen op deze prachtlocatie mee te vieren!

Voor deze editie zijn tafeltjes in Ahoy gezet zodat je lekker met een drankje of een hapje naar een avondvullend programma kunt kijken met OG3NE, Edsilia Rombley, Jill Helena, Richard Groenendijk aka Jopie Parlevliet, Edwin van der Toolen en nog veel meer sterren. Helaas moeten we het dit jaar zonder gastvrouw Esther Hofman doen, maar met Edsillia Rombley heeft zij voor een geweldige vervanger gezorgd. Wacht dus niet te lang en bestel nu je kaarten. 

Meer info en kaarten

FULL LINE UP keerweer

 

Additional Info

  • Locatie: Ahoy
  • Kosten: €40,-
  • Datum: vrijdag, 18 september 2020
  • Tijd: 18:00
  • Bereikbaarheid: Metro en bus Zuidplein. Betaald parkeren is mogelijk.
  • Leuk om te weten:

    Deze 10e editie vindt plaats in Ahoy. Er zijn 2-, 3- en 4-persoonstafels beschikbaar. 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on zondag, 13 september 2020 10:48