Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

GEANNULEERD: Mankracht Kerstdiner 2021

LET OP: DIT EVENEMENT IS GEANNULEERD I.V.M. DE GELDENDE CORONAMAATREGELEN

Het Mankracht Kerstdiner van dit jaar kun je alvast in je agenda zetten. Op vrijdag 10 december zal het kerstdiner plaatsvinden. Het restaurant is nog een verrassing.


De kosten zijn wel bekend. Het 3-gangendiner inclusief wijn zal € 70 bedragen. Word je meteen donateur voor 2022, dan krijg je € 10 korting. Op de Mankrachtborrel van 18 november wordt bekend gemaakt welk restaurant het is en hoe je daarbij aanwezig kunt zijn. Dus haal je mooiste kleding vast uit het stof en zet de datum in je agenda.

Additional Info

  • Locatie: wordt later bekend gemaakt
  • Kosten: 70 euro (10 euro korting bij donateurschap 2022)
  • Datum: vrijdag, 10 december 2021
  • Tijd: wordt later bekend gemaakt
Rate this item
(0 votes)
Last modified on woensdag, 02 februari 2022 22:09
Chantal van der Putten

Chantal van der Putten (1984) woont en werkt in Rotterdam Centrum. Ze is onderwijsmanager van de technische opleidingen bij de Rotterdam Academy. Dit is een onderdeel van Hogeschool Rotterdam. Chantal is afgestudeerd als onderwijskundige en neerlandica. Daarnaast is ze voorzitter van Student Pride NL. Deze stichting zet zich in voor een veilig klimaat op hogescholen, universiteiten en stageplaatsen ten aanzien van seksuele en genderdiversiteit, zodat alle studenten zich vrij kunnen voelen en zichzelf en de ander accepteren. Volg Chantal via Insta