Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mankrachtborrel - met Haroon Ali

Haroon Ali (1983) is freelance journalist en schrijver. Voor de Volkskrant maakt hij de interviewserie ‘Alfabetsoep’, over de levens van lhbti’ers in Nederland. Hij heeft een wekelijkse column in het Noordhollands Dagblad, die ook op LINDA.nl verschijnt. Samen met Yora Rienstra maakt hij de podcast Opgewonden, over seks in alle vormen en maten. In september 2020 verscheen bij De Bezige Bij zijn persoonlijke non-fictieboek Half, over de botsingen die hij ervaarde tussen zijn identiteiten, als Pakistaans-Nederlandse, homoseksuele ex-moslim, en de beladen reis die hij maakte door zijn complexe vaderland.

Na afloop zal Haroon zijn boek ook verkopen en signeren.

Additional Info

 • Locatie: VINN, Weena 701, Rotterdam
 • Kosten: geen
 • Datum: donderdag, 17 februari 2022
 • Tijd: 6PM
 • Bereikbaarheid: OV : Rotterdam Centraal | Parkeren op straat of Parkeergarage Groothandelsgebouw
 • Leuk om te weten:

  Mankracht Rotterdam is de naam van het Rotterdamse netwerk voor gay professionals die graag, buiten of naast het bestaande kroegencircuit, gelijkgestemden ontmoeten. Mankracht Rotterdam organiseert iedere 3e donderdag van de maand van 18.00 tot 21.30 uur een borrel.

  Bij elke bijeenkomst wordt een bekende of minder bekende gay professional op de Mankrachtkruk aan de tand gevoeld door onze interviewers Kees Vrijdag, Pieter Ruijsch van Dugteren of Roeland Joanknecht. Naar aanleiding van het gesprek kan uiteraard gediscussieerd worden.

  Mankracht Rotterdam, gestart in januari 2009, is een initiatief van Marc Fonville, Frank de Laat en Pieter Grootenboer. Mankracht Rotterdam heeft een gezelligheidskarakter, maar voorziet ook in een maatschappelijk netwerk. Vanuit dit netwerk kunnen allerlei activiteiten worden georganiseerd zoals presentaties, diners, excursies en dergelijke. 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on vrijdag, 11 februari 2022 18:02
Gerard van Boven

Gerard van Boven (1970) woont in Schiedam en werkt vanuit Rijswijk voor de regio Benelux. Hij is eCommerce Manager bij Emerson, een producent en leverancier van industriële automatiseringsoplossingen. Gerard is afgestudeerd als mechanisch ingenieur en heeft een tweedegraads lesbevoegdheid. Buiten werktijd zet hij zich in als lid bij en komt op voor de belangen van LHBTI-sportvereniging Ketelbinkie, waar hij ook bestuurslid PR + Media is.