dinsdag 26 mei 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Online Presentatie Boris Dittrich's roman Tarvod

Boris Dittrich Boris Dittrich

Boris Dittrich heeft zijn eerste literaire roman geschreven, Terug naar Tarvod. Dit boek wordt door Winq al vergeleken met Call Me By Your Name, de verwachtingen zijn dus hooggespannen! Jij kunt de zoompresentatie van zijn boek bijwonen en een gesigneerd exemplaar bemachtigen!

Boris Dittrich zal geen ionbekende zijn. Als Tweede Kamerlid voor D'66 was hij initiatiefnemer  van het homohuwelijk. Vervolgens heeft hij zich internationaal ingezet voor LHBT rechten bij Human Rights Watch. Inmiddels is hij Eerste Kamerlid en verdienstelijk auteur vanmet name misdaad romans. 

Op vrijdag 22 mei aanstaande wordt de roman "Tarvod"van Boris Dittrich online gepresenteerd via een Zoom-presentatie. Erwin Olaf zal daarbij het eerste exemplaar uit  zijn handen  in ontvangst nemen. En jij kunt daar nog bij zijn  als je je tijdig aanmeldt. Daarvoor kun je een mailtje sturen naar de uitgever: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van Dittrich en dan krijg je de Zoom-link toegestuurd. 

In normale tijden wordt bij een boek presentatie het boek ter plekke gesigneerd en kun je de auteur ontmoeten. Dat kan nu helaas niet maar daar is wel wat op gevonden. Dittrich: "Natuurlijk had ik graag ter plekke tijdens de presentatie mijn boek gesigneerd voor iedereen. Dat kan nu niet. Wil je toch graag een gesigneerd boek ontvangen? Bestel hem dan uiterlijk vrijdag aannstaande via deze link bij De Amsterdamse Boekhandel." 

 

dittrich tarvod boekpresentatie gayrotterdam

 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on dinsdag, 19 mei 2020 14:50
Pieter Ruijsch van Dugteren

Hoofd Redacteur GayRotterdam en bestuurslid. Voorzitter van homo-platform Mankracht Rotterdam. Hij heeft een passie voor Rotterdam die hij graag deelt met zijn man, vrienden en familie! Pieter geniet van het ruime aanbod van restaurants, bars, musea, films en bijzondere winkels. Hij legt ook graag de bijzondere plekken in en soms buiten de stad vast. Je kunt Pieter volgen op Insta.

Pieter werkt als Marketing en Sales Consultant voor diverse opdrachtgevers. Meer info.