Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

BEN JIJ LHBTIQ+ EN…

Ben jij LHBTIQ+ en...

- kun jij niet helemaal jezelf zijn in jouw gemeenschap?
- voel jij je soms eenzaam en wil je nieuwe mensen leren kennen?
- zit je veel thuis en heb je zin om naar buiten of aan de slag te gaan?
- zou jij steviger in je schoenen willen staan?

Dan is het project 'Inside Out!' echt iets voor jou!

In het project Inside Out! van Dona Daria worden 25 LHBTI+'ers begeleid in het maken van een volgende stap in hun leven. We kijken naar jou als individu en wat jij nog nodig hebt om je goed te voelen. Voor de één is dat meer mensen leren kennen, voor de ander is dat dagbesteding vinden, en voor weer een ander is dat werken aan bijvoorbeeld zelfvertrouwen. In een coachingstraject werk je aan jouw doelen. Hiernaast bieden we trainingen aan op verschillende thema’s en organiseren we leuke activiteiten zoals samen sporten of creatief aan de slag. Het project loopt tot eind 2021.

Aanmelden? Word jij ook deel van de Inside Out!-community? Of wil jij meer informatie?
Bel of mail dan naar Nikki Buijse – LHBTI+ Communityverbinder Inside Out! via 06-21305472 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download hier de flyer

Rate this item
(0 votes)
Last modified on zondag, 11 juli 2021 15:16
Chantal van der Putten

Chantal van der Putten (1984) woont en werkt in Rotterdam Centrum. Ze is onderwijsmanager van de technische opleidingen bij de Rotterdam Academy. Dit is een onderdeel van Hogeschool Rotterdam. Chantal is afgestudeerd als onderwijskundige en neerlandica. Daarnaast is ze voorzitter van Student Pride NL. Deze stichting zet zich in voor een veilig klimaat op hogescholen, universiteiten en stageplaatsen ten aanzien van seksuele en genderdiversiteit, zodat alle studenten zich vrij kunnen voelen en zichzelf en de ander accepteren. Volg Chantal via Insta