Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

TROTS! op alle transpersonen

TROTS! Dat kunnen we zeker zijn op zoveel krachtige transpersonen die openlijk laten zien waarom en waarop ZIJ trots zijn. Gedurende enkele weken staan twaalf transpersonen prominent zichtbaar op de traverse van Centraal Station naar het Kruisplein. Nu prominent en straks niet meer? Nee, nu misschien even op de voorgrond, maar voor altijd deel uitmakend van de samenleving. Een samenleving die we met z'n allen vormen door hoe we zijn, wat we doen en wat we wel of niet denken en zeggen. "Woorden doen niet altijd pijn", verwoordde Gretchen het heel treffend. Mooi hoe iemand na een ingrijpende stemoperatie amper kan praten - en zodoende misschien slecht verstaanbaar is - het simpelweg zo positief kan verwoorden. Daarnaast ook dank aan diegene die deze expositie mede mogelijk hebben gemaakt : Arjan Beune, Wouter Christiaens, Jan Geerink, Gretchen van 't Veen,

N.B. verder zou er bij de opening van de expositie een gedicht worden voorgedragen, maar dat houden jullie nog van ons tegoed, samen met meer. Ergo : wordt vervolgd!

Rate this item
(0 votes)
Last modified on woensdag, 27 april 2022 17:37
Gerard van Boven

Gerard van Boven (1970) woont in Schiedam en werkt vanuit Rijswijk voor de regio Benelux. Hij is eCommerce Manager bij Emerson, een producent en leverancier van industriële automatiseringsoplossingen. Gerard is afgestudeerd als mechanisch ingenieur en heeft een tweedegraads lesbevoegdheid. Buiten werktijd zet hij zich in als lid bij en komt op voor de belangen van LHBTI-sportvereniging Ketelbinkie, waar hij ook bestuurslid PR + Media is.