Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Gayrotterdam Eurovision Redactie

GayRotterdam Eurovision Redactie

Met minder dan twee weken te gaan, zijn we bij GayRotterdam.nl druk bezig met alle voorbereidingen voor het Eurovisiesongfestival. Dit betekent: ontploffende WhatsAppgroepen, een belletje hier, een berichtje daar en vele interacties met partners en organisaties die er allemaal zin in hebben. De positieve energie klotst tegen de plinten en overal zijn blije gezichten. Bijzonder in een tijd waar toch zoveel beperkingen zijn. Het zijn de momenten waarop ik als voorzitter en techneut besef hoe bevoorrecht mijn positie is. Het moment dat je beseft dat dit de kracht is van een vrijwilligersorganisatie die houdt van haar community en haar stad, Rotterdam.

Een maand geleden besloten we een dedicated Eurovision Song Contestredactie te vormen. Met deze redactie willen we aansluiten bij de positieve energie in Rotterdam en zoveel mogelijk positieve energie bij jullie overbrengen. Een eerste stap was de website in een nieuw jasje steken, leuke content en wetenswaardigheden plaatsen en een verzameling van events tonen om bij te wonen. De website, Facebook en Instagram worden bijna dagelijks aangevuld met nieuwe content. En we doen meer! 

Ik ben superblij om te mogen meedelen dat we een partnerschap zijn aangegaan met CIC Rotterdam. Hier gaan we het commandocentrum inrichten waar vanuit we naast leuke en prikkelende content ook actief de verbinding gaan zoeken met jou! Dit doen we met live sessies die je via onze website, Facebook en Instagram kan bekijken. En vind je het leuk om mee te praten? Dan nodigen we je ook graag uit in onze uitzendingen. Hierover snel meer.

Graag stel ik je voor aan het team van professionele vrijwilligers. Samen werken wij met volle overgave op de ESF-redactie van GayRotterdam.

Dagmar Boer / Proces en Techniek
Dagmar Boer
Proces en Techniek

Dagmar is binnen het kernteam verantwoordelijk voor de overall planning en ze houdt zich bezig met IT en social media (Twitter). Ook publiceert ze interessante interviews met Rotterdamse artiesten. Ze krijgt veel energie van het maken van leuke content en ze vindt het fantastisch om samen met enthousiaste mensen iets moois neer te zetten. 

Gert-Jan Verboom
Gert-Jan Verboom
ESF-Fluencer

Gert-Jan presenteert en produceert samen met de speciale Songfestivalredactie de livestreams. Hij kijkt bij mensen thuis hoe ze het Songfestival gaan beleven en hij zet organisaties en liefhebbers van dit festival in het zonnetje. Gert-Jan is zonder twijfel de grootste Songfestivalliefhebber van het team.                          

Dagmar Boer / Proces en Techniek
Matheus Santana
Social Media Coordinator

Matheus is als Social Media Coördinator betrokken bij GayRotterdam.nl. Hij zet creatieve ideeën om in levendige en leuke projecten. Hiermee wil hij een bijdrage leveren aan onze community. Voor het ESF-kernteam zet hij zich in om alle Songfestivalliefhebbers dagelijks te laten genieten van strakke filmpjes en mooie foto's.                          

Chantal van der Putten
Chantal van der Putten
Hoofdredacteur

Chantal is hoofdredacteur van het ESF-team. Ze doet haar best om samen met het team dagelijks interessante content over het Songfestival te publiceren. Chantal vindt het fantastisch om het festival in Rotterdam te belichten vanuit de community. 

Bjorn Ketzener
Bjorn Ketzener
Manusje-van-Alles

Bjorn is naast voorzitter van GayRotterdam.nl het Manusje-van-Alles in het ESF-kernteam. Hij weet alles van IT en hij is overal in Rotterdam te vinden. De mooie lay-out van de website heeft hij helemaal zelf ontworpen.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on dinsdag, 11 mei 2021 20:33
Bjorn Ketzener

Bjorn (1984) is werkzaam bij The Do Good Only Company als Jobcoach en IT Techneut. Zijn sterke affiniteit met menselijk gedrag en technologie maken dat hij gemakkelijk oplossingen weet aan te dragen die zowel voor klanten als organisaties winst opleveren. Hiermee helpt hij zijn studenten met de transitie in de techwereld. Met een lifelong learningattitude gelooft hij in het blijven ontwikkelen en groeien. Binnen GayRotterdam is hij naast voorzitter verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling van de website. 

Zijn motto: Everyone is a genius. But if you judge a fish on its ability to climb a tree, it will live its whole life believing it is stupid. ~Albert Einstein

CONTACTGEGEVENS

  • Provincie
    Zuid Holland
  • Land
    Netherlands
  • Mobiel
    +31(0) 6 415 183 59

CONNECT MET MIJ VIA

PLG_K2_UEF_SOCIAL_FACEBOOK PLG_K2_UEF_SOCIAL_INSTAGRAM PLG_K2_UEF_SOCIAL_LINKEDIN PLG_K2_UEF_SOCIAL_TWITTER PLG_K2_UEF_SOCIAL_WHATSAPP