Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mankracht Borrel - met Helmut Vleugels

Deze keer neemt Helmut Vleugels plaats op de kruk. Helmut lanceert binnenkort zijn debuutroman "Achter de Heuvels." Daarnaast is hij creative director van ARA Creative Agency.
Helmut komt vertellen over zijn debuutroman met de uitnodigende samenvatting:
Een blanke, heteroseksuele man wordt verliefd op een donkere gay man.
Een openhartige, seksueel geladen debuutroman. 

Krachtmeting 
Achter de heuvels is een roman over de krachtmeting tussen hetero- en homoseksuele gevoelens, tussen de koelte van Nederland en de zonnige warmte van Curaçao, tussen wetenschappelijke rationaliteit en de wijsheid van de straat.  
 
Ongelooflijk mooi en beeldend geschreven  
Everon Jackson Hooi, acteur, geboren Curaçaoënaar en de Mol 2022, las Achter de heuvels en was onder de indruk. ‘Een boek over de moed om jezelf te ontdekken. Ongelooflijk mooi en beeldend geschreven. Het heeft me echt geraakt.’ 

Vanzelfsprekend kun je op deze avond het boek ook meteen aanschaffen.

Additional Info

  • Locatie: VINN
  • Kosten: geen
  • Datum: donderdag, 21 april 2022
  • Tijd: vanaf 18:00u
  • Bereikbaarheid: Weena 701
Rate this item
(0 votes)
Gerard van Boven

Gerard van Boven (1970) woont in Schiedam en werkt vanuit Rijswijk voor de regio Benelux. Hij is eCommerce Manager bij Emerson, een producent en leverancier van industriële automatiseringsoplossingen. Gerard is afgestudeerd als mechanisch ingenieur en heeft een tweedegraads lesbevoegdheid. Buiten werktijd zet hij zich in als lid bij en komt op voor de belangen van LHBTI-sportvereniging Ketelbinkie, waar hij ook bestuurslid PR + Media is.