Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Gert-Jan Verboom krijgt Legpenning - 2017

By de redactie vrijdag 21 juli 2017 4110

Gert-Jan Verboom van The Hang-Out 010 heeft donderdag 20 juli de Legpenning gekregen van de Rotterdamse politie en Roze in Blauw. Gert-Jan kreeg de penning uitgereikt van Roze in Blauw-voorman Marco van Schie-Smit.

De Legpenning is officieel een penning voor langdurige trouwe dienst voor medewerkers van de politie. Dit is der eerste keer dat Roze in Blauw de penning uitreikt. Marco van Schie-Smit: "We vonden het de hoogste tijd om Gert-Jan eens echt in het zonnetje te zetten. Hij heeft inmiddels al veel bereikt voor de jongeren van The Hang-Out 010 en voor de LHBTQI-community in het algemeen."

Vorige maand werd Gert-Jan nipt tweede bij de uitreiking van de Jos Brink Award. Via zijn Facebook laat hij weten blij verrast en vereerd te zijn door de toekenning. 

The Hang-Out 010 staat bekend als de plek waar Rotterdamse LHBTQI-jongeren elkaar kunnen ontmoeten en zichzelf kunnen zijn. Roze in Blauw is een landelijk samenwerkingsverband en aanspreekpunt voor Lesbiënnes, Homo's, Biseksuelen en Transgenders (LHBT) binnen en buiten de politie.

Gert-Jan (links) samen met Marco van Schie-Smit van Roze in Blauw.
 
Rate this item
(0 votes)
Last modified on donderdag, 24 oktober 2019 11:11