Zaterdag 6 februari 2021 om 21:15 uur verzorgen de bekende dragqueens van de Drag Dinnershow Rotterdam een fantastische online show. Het vervolg op de succesvolle Drag Dinnershows bij VINN wordt gepresenteerd en geproduceerd door Miss Travestie The Netherlands, Ynel Regalo.

Deze unieke, eenmalige - online - dragqueenshow komt helemaal gratis bij jou thuis. Humor, Muziek, Dans, Glitter en Glamour dat zijn de ingrediënten. Ynel maakt er als gastvrouw met haar 'zussen' ongetwijfeld een feestje van bij jou thuis! Zorg je zelf voor een wijntje en een balletje? 

Meld je direct aan en je ontvangt zaterdag 6 februari om 20:45 uur de link naar de show.

 

 

 

Additional Info

 • Locatie: online
 • Kosten: gratis
 • Datum: zaterdag, 06 februari 2021
 • Tijd: 21:15 uur
 • Bereikbaarheid: online, na aanmelding
 • Leuk om te weten:

   

  Als vervolg op de succesvolle Drag Dinnershows bij VINN presenteert Ynel Regalo eenmalig deze unieke - online - dragqueenshow, helemaal gratis bij jou thuis. Ynel is de gastvrouw en maakt er met haar 'zussen' ongetwijfeld een feestje van bij jou thuis! Zorg je zelf voor een wijntje en een balletje? 

   

   

Rate this item
(0 votes)
Last modified on woensdag, 03 februari 2021 17:16
Pieter Ruijsch van Dugteren

Pieter is hoofdredacteur van GayRotterdam en bestuurslid. Zijn passie voor Rotterdam deelt hij graag met zijn man, vrienden en familie! Hij geniet van de architectuur en dynamiek en het aanbod van restaurants, bars, musea. Hij legt deze plekken in en - soms - buiten de stad vast. Je kunt Pieter volgen op Insta.

Pieter werkt als Marketing en Sales Consultant voor diverse opdrachtgevers. Meer info.