Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Drag Dinner Show Summer Stars 18 juli

De Drag Dinnershow: “Summer Stars” draait in juli, augustus en september 2020. Het belooft een spectaculaire avond te worden waarbij je een geweldige dragshow krijgt voorgeschoteld begeleid door een 3-gangen keuzemenu. De show was bedacht in samenhang met het Eurovisie Songfestival maar kon gezien de Corona epidemie noet doorgaan.

De presentatie is in handen van Ynel Regalo, de huidige “Miss Travestie Holland 2019/2020”. Naast haar zullen per avond 2 extra queens optreden vanuit de wisselende cast van dragqueens! De Drag Dinnershow: “Summer Stars” is wekelijks in juli, augustus en september 2020. Deze maand is de Drag Dinnershow op 18, 26 en 31 jul.

De shows vinden plaats bij VINN Rotterdam aan het Weena 701 direct naast het Centraal Station. Vanaf 18:00uur gaan de deuren open en om 19:00uur begint de show. Na afloop worden de tafels aan de kant geschoven en is het tijd voor de afterparty waarbij alle calorieën er weer vanaf worden gedanst.

Het maximaal aantal gasten per avond hangt af van de op dat moment geldende  RIVM-richtlijnen. Op dit moment is er per avond ruimte voor 30 personen. Daarbij is er voldoende afstand van anderen diverse hygiënische voorzorgsmaatregelen kun je genieten van een voor Rotterdam unieke avond uit.

Meer info en kaarten.

 

Additional Info

 • Locatie: VINN, Weena 701, Rotterdam
 • Kosten: €39,95
 • Datum: zaterdag, 18 juli 2020
 • Tijd: 18:00
 • Bereikbaarheid: VINN ligt aan het Weena, in het Groothandelsgebouw. Dat is 2 minuten lopen van Rotterdam Centraal (Groothandelsgebouw)
 • Leuk om te weten:

  Meer info en kaarten.

  Gastvrouw Ynel Regalo is inmiddels goed bekend sinds zij werd gekroond tot Miss Travestie 2019. Elke avond wordt zij terzijde gestaan door tenminste  2 van haar zusters: Megan Schoonbrood, Vanity Kip, Patsy Prozac, Roeletta, La Queen Dior, Malía Regalo en Vanity Vickers!

   

   

Rate this item
(2 votes)
Last modified on vrijdag, 10 juli 2020 15:06