Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

ONLINE Queerantaine Pub Quiz #6

De Queer Pub Quiz die was gepland op 26 maart kon helaas niet doorgaan omdat FERRY moest sluiten vanwege de maatregelen tegen Corona. De organisatoren van Gay Rotterdam en Erasmuspride vonden snel een alternatief: de Queerantaine Pub Quiz! 

!Elke donderdag rond 20:00uur vind je op het Instagram account en de Facebook pagina Gayrotterdam.nl. Je vindt de Queerantaine Pub Quiz in de Verhalen. Je hebt 24 uur om mee te doen dus wees er op tijd bij! In de Stories vind je telkens 3 vragen, genoeg om even de aandacht van Corona af te leiden. De uitslag wordt een week later, tegelijk met de nieuwe editie, bekend gemaakt.

Het dagelijks leven staat nog wel een tijd op zijn kop en dat betekent ook veel voor de LHBTI-community en GayRotterdam. Wat je van ons kunt verwachten de komende tijd lees je in het artikel GayRotterdam in Tijden van Corona

Naast de  Online Pub Quiz zijn we op de maandagavond partner van de ONLINE BINGO! van StudentprideNL via Insta Live, en delen we nu ook onregelmatig Culturele Queerantaine Tips.

 

 

 

Additional Info

  • Locatie: ONLINE via GayRotterdam op Instagram en Facebook.
  • Datum: donderdag, 23 april 2020
  • Tijd: 20:00
  • Bereikbaarheid: ONLINE via GayRotterdam op Instagram en Facebook.
  • Leuk om te weten:

    De Queerantaine Pub Quiz wordt elke week tijdens de Corona lockdown gepubliceerd op het Instagram account en de Facebook pagina van Gayrotterdam.nl Je vindt deze in de Verhalen.

    De Quiz is 24uur beschikbaar. De uitslag wordt een week later bekend gemaakt.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on zondag, 19 april 2020 20:20