Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert!

Woensdag 17 mei is de Internationale Dag tegen Homofobie, Bifobie, Transfobie en Interseksefobie (IDAHOBIT). In meer dan 70 landen is het nog altijd verboden om LGBTQ+ te zijn, dus is het belangrijker dan ooit om lhbtqia+-inclusie op te bouwen. Daarom vertonen we de grensverleggende klassieker The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert. Of je nu deel uitmaakt van de queer-gemeenschap, een doorgewinterde bondgenoot bent of helemaal nieuw bent: wees welkom!

 

OVER DE FILM

She’s back en ze ziet er mooier en uitbundiger uit dan ooit: de komische, Australische roadmovie The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert! De drie showgirls Felicia, Mitzi en Bernadette (geniale rollen van Hugo Weaving, Guy Pearce en Terence Stamp) vertrekken naar Alice Springs, een gehucht in de Australische woestijn. In hun kleurrijke bus Priscilla en met hun extravagante glitterjurken worden ze nogal argwanend ontvangen op het platteland en dat leidt tot een heleboel (komische) misverstanden en toestanden. Wij kijken er niet alleen naar uit om deze film op groot scherm te zien, maar ook om de geweldige hits van Abba, Gloria Gaynor en CeCe Peniston uit de speakers te horen knallen!

“Finally, a comedy that will change the way you think, the way you feel, and most importantly… the way you dress.”

Additional Info

  • Locatie: LantarenVenster
  • Kosten: EUR 11,00
  • Datum: woensdag, 17 mei 2023
  • Tijd: 19:00u
  • Bereikbaarheid: Otto Reuchlinweg 996
  • Leuk om te weten:
    Na afloop van de vertoning gaan we in gesprek met Deen Groothuizen, Ma’MaQueen, Rocher Koendjbiharie en Astrid Oosenbrug (voorzitter COC Nederland), onder leiding van Maarten Venhovens (voorzitter COC Rotterdam) over hoe het nu gesteld is met de lhbtqia+-acceptatie in Nederland.
Rate this item
(5 votes)