Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sexshop Gaytoys

Gaytoys is de sexshop voor homo mannen in Rotterdam. Je vindt Gaytoys midden in het winkelhart en naast gaycafé De Keerweer. 

gaytoys rotterdam interieur

Foto's: Pieter Ruijsch van Dugteren

In deze winkel vind je alles wat je nodig hebt en dat midden in het hart van de stad  en dichtbij de (homo-)horeca. Er zijn genoeg nieuwe toys om jezelf en bedpartner mee te verrassen en een leuke tijd te hebben. Het personeel ontvangt je hartelijk en discreet en de koffie (automaat) staat altijd klaar.

De selectie in de kleine winkel is een klein deel van wat je bij gaytoys online kunt kopen. Er is een aantal producten waarvan hij een  relatief breed aanbod in de winkel heeft:  cockringen, condooms (ook XL), dildo's en vibrators, electro, glijmiddelen en de bekende flesjes. Voor de nostalgisch ingestelde bezoeker vind jer ook de vintage collectie DVD's.

Naast de bekende en nieuwe speeltjes vind je bij gaytoys ook een leuke serie - klassieke - regenboog artikelen. Voor de Pride, picknick of om je feestje thuis aan te kleden. Ook de koffie (automaat) staat altijd klaar voor een bakkie. 

Voor meer achtergrond over deze winkel en zijn eigenaar Piet Gamelkoor lees "Het nieuwste project van Piet Gamelkoor."


gaytoys logo

Additional Info

  • Locatie: Keerweer 10 3012 KB Rotterdam
  • Openingstijden: Maandag - Vrijdag: 12:00–20:00 Zaterdag -Zondag: 12:00–17:00 Feestdagen: 12:00–17:00
  • Telefoon: 010-4113522
  • E-mail: https://www.gaytoys.nl/contact/
Rate this item
(2 votes)
Last modified on maandag, 06 december 2021 20:55