Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

QUEERS IN PERFORMANCE ART

Rotterdam Pride organiseert voor het Stadprogramma een Rotterdam Pride ESF Conference. De topics zijn: Queers in Music, Queers in Performance Arts, Queers in Fashion en Queers in Arts. De panels worden geleid door moderator Mandy Woelkens.

Op 19 mei kan je kijken naar QUEERS IN PERFORMANCE ART. Dit is een gesprek over wat onderzoek doet met de verschillende facetten van performance waarin een link wordt gezocht tussen het queer zijn en performance.. Hoe maak je ruimte voor je queer werk en hoe overleef je het en blijf je geïnspireerd als artiest?

Panel: Ma’ma Queen, Jewell Bergen, Luis Bracamontes en Ariah Lester

ROTTERDAM PRIDE FB LIVE & IGTV

Additional Info

Rate this item
(0 votes)
Last modified on maandag, 17 mei 2021 11:56
Chantal van der Putten

Chantal van der Putten (1984) woont en werkt in Rotterdam Centrum. Ze is onderwijsmanager van de technische opleidingen bij de Rotterdam Academy. Dit is een onderdeel van Hogeschool Rotterdam. Chantal is afgestudeerd als onderwijskundige en neerlandica. Daarnaast is ze voorzitter van Student Pride NL. Deze stichting zet zich in voor een veilig klimaat op hogescholen, universiteiten en stageplaatsen ten aanzien van seksuele en genderdiversiteit, zodat alle studenten zich vrij kunnen voelen en zichzelf en de ander accepteren. Volg Chantal via Insta