Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

QUEER FEST x HAUG

Wokeness, inclusiviteit, diversiteit, voor Haug is het allemaal niet meer dan vanzelfsprekend en daarom zijn we dit jaar met trots onderdeel van Queer Fest.
Laugh and sing, get up and do your thing! De comedy club is dan natuurlijk dé safe space voor iedereen; samen lachen en samen relativeren!

in de line-up:

 • Céline Schrama
 • Gavin Reijnders
 • Victor Luis van Es
 • Johan Goossens

Na de show is er een borrel en eventueel een dansje met DJ Mika Akela, bekend van Ferry en natuurlijk als host/bartender van Club Haug!

Additional Info

 • Locatie: Comedy Club Haug
 • Kosten: EUR 16,50
 • Datum: zondag, 25 september 2022
 • Tijd: 19:30u
 • Bereikbaarheid: Is er parkeergelegenheid, welke OV stopt in de buurt
 • Leuk om te weten:

  Gavin Reijnders
  klein-kunstenaar en cabaretier uit Rotterdam. In 2018 begon hij met optreden met zijn gedichtjes en liedjes op zn ukelele maar al snel wilde hij meer. Dus in 2019 schreef hij zich in voor het Leids Cabaret Festival en behaalde hij de finale als jongste deelnemer van zijn jaar. Gavin schrijft over simpele dingen die hij heel ingewikkeld vindt en moeilijke dingen die eigenlijk heel simpel zouden moeten zijn. De jury van het festival prees hem voor het laten horen van een ander geluid binnen de cabaret context: “Als zanger is hij volledig in zijn element en pakt hij de hele zaal in. Een jongen die graag woont in zijn liedjes. Zijn nummers zijn ijzersterk”, aldus de jury van het festival.

  Johan Goossens
  cabaretier, schrijver en (voormalig) docent. Hij toerde met verschillende soloprogramma's door het land. Over zijn tijd op een Amsterdams ROC schreef hij de bestseller 'Wie heeft er wél een boek bij zich?' en 'Jongens, ik wil nu toch écht beginnen...' Momenteel toert hij door het land met zijn cabaretvoorstelling 'Kleine Pijntjes'. Zijn boek 'Met mensen werken' over ongemakkelijke situaties op de werkvloer is te verkrijgen bij de betere boekhandel.

  Céline Schrama
  Het jonge veelbelovende talent Céline Schrama is finalisten van het Leids Cabaret Festival 2022. Celine is altijd die persoon die in een gesprek net iets te ver gaat. Vet ongemakkelijk en onhandig, behalve op het podium. Daar is die ongemakkelijkheid en onhandigheid haar beste wapen. Haar hoge grapdichtheid en zelfspot zijn daarbij haar grootste troef; eerst zichzelf belachelijk maken, en dan … is het publiek aan de beurt. foto: Brigitte Tops

  Victor Luis van Es
  Victor is een openhartige comedian die in 2016 de finale haalde van het Cameretten Festival in een waanzinnig sterk jaar. De volkskrant zei daarover: ”In al zijn eenvoud het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond.” Nu staat hij in de theaters met zijn eerste avondvullende programma’s waarin hij met dezelfde open- en oprechtheid zijn verhalen verteld.

  DJ Mika Akela
  Mika Akela is de alter-ego van Maikel Vermeulen. De Rotterdamse DJ zoekt vaak het randje op tussen mainstream en niche. Hij heeft een enorme liefde voor verschillende stijlen muziek en hun kleurrijke geschiedenis. Hierdoor is hij niet voor één gat te vangen en heeft hij verschillende DJ-setjes klaarstaan. Van Pop Classics tot Disco House en Indie/Alternative Rock tot Bloghaus, hij draait het allemaal! Ook voor een Eurovision- of Prideparty is hij helemaal in.

Rate this item
(0 votes)