Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

LoveisLoveTour | lgbtqia+-fotoshoot

Mariska de Jonge is eigenaresse van Mariska Familie Fotografie. Aan het begin van dit jaar kreeg zij ideeën voor een nieuw fotografieproject. In dit project draait het om stellen te fotograferen uit de lgbtqia+-community, omdat zij vindt dat die nog steeds niet genoeg in beeld wordt gebracht. Graag wil zij op deze manier vastleggen dat alle liefde gelijk is en hoe mooi de liefde is tussen mensen in welke vorm dan ook.
In de maanden april t/m juli wil zij dit gaan realiseren. Zij heeft inmiddels al meerdere positieve reacties heb gehad en nu is het zo dat dit project een tour is geworden. Zeeland, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Noord-Holland staan nu al
op het programma. Zo is dus de Love is Love Tour ontstaan! Mariska is heel erg enthousiast dat zij op deze manier de liefde van de lgbtqia+-community mag fotograferen op verschillende locaties in Nederland.
Wil je graag met je geliefde worden gefotografeerd (door iemand waar je je op je gemak bij voelt, aangezien zij ook tot deze community behoort). Stuur haar gerust een bericht, want 'Liefdevol in Beeld' is waar zij voor staat.

Additional Info

  • Locatie: mariskafamiliefotografie.nl
  • Kosten: bel 06-14863527
  • Datum: zaterdag, 30 april 2022
  • Tijd: bel 06-14863527
  • Bereikbaarheid: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rate this item
(0 votes)
Gerard van Boven

Gerard van Boven (1970) woont in Schiedam en werkt vanuit Rijswijk voor de regio Benelux. Hij is eCommerce Manager bij Emerson, een producent en leverancier van industriële automatiseringsoplossingen. Gerard is afgestudeerd als mechanisch ingenieur en heeft een tweedegraads lesbevoegdheid. Buiten werktijd zet hij zich in als lid bij en komt op voor de belangen van LHBTI-sportvereniging Ketelbinkie, waar hij ook bestuurslid PR + Media is.