Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Rotterdam Open Up | Songfestival Muziek Bingo

Je kan het dak op: Songfestival Muziek Bingo op 50 meter hoogte!

Heel Rotterdam is in de ban van het Songfestival. De maand mei is aangebroken en de songfestivalkoorts neemt toe. Na de inzending van Nigel Andrews en Hugo Franks voor het project Rotterdam Laat Je Horen is de temperatuur bij deze rasartiesten nog lang niet gezakt. Ze hebben de 'Songfestival DJ' erbij gehaald en gaan een heuse Songfestival Muziek Bingo verzorgen op 50 meter hoogte! Vanuit jouw eigen huiskamer kun je via een livestream meespelen en kans maken op leuke songfestivalprijzen.

Heb jij er de ballen verstand van, maar ben je wel gek op bingo? Weet je alles van muziek? Ben je helemaal idolaat van het songfestival? Herken jij met gemak de hits uit de songfestivalgeschiedenis en zing je mee met Johnny Logan, ABBA, Duncan Laurence en Conchita Wurst? Let dan op, want vrijdagavond 21 mei om 20.00 uur wordt jouw muziekkennis op de proef gesteld!

Met een prachtig uitzicht op de havenstad vormt het dak van Maassilo Rotterdam het decor van de Songfestival Muziek Bingo van Nigel Andrews. De Rotterdamse zanger en entertainer neemt je in deze interactieve en muzikale bingoshow mee langs de klassiekers van het songfestival. Trek je leukste outfit uit de kast, zing mee met de bekendste Eurovisionsongs en vier dit feestje mee vanuit jouw eigen huiskamer!

Rotterdam Open Up! Nigel is samen met Rotterdamse collega's Hugo Franks (Zanger & Piano Entertainer) & Dimitri Visch (De Songfestival DJ) de samenwerking aangegaan om een fantastische show neer te zetten. Naast hun liefde voor de stad en het songfestival delen zij dit podium met één gezamenlijke boodschap: een bijzonder evenement in bijzondere tijden.

Tickets www.nigelandrews.nl/shop

Sign up https://www.facebook.com/events/448610296242725 

Songfestival Ticket

Additional Info

 • Locatie: online
 • Datum: vrijdag, 21 mei 2021
 • Tijd: 20:00 uur
Rate this item
(0 votes)
Last modified on maandag, 17 mei 2021 23:27
Bjorn Ketzener

Bjorn (1984) is werkzaam bij The Do Good Only Company als Jobcoach en IT Techneut. Zijn sterke affiniteit met menselijk gedrag en technologie maken dat hij gemakkelijk oplossingen weet aan te dragen die zowel voor klanten als organisaties winst opleveren. Hiermee helpt hij zijn studenten met de transitie in de techwereld. Met een lifelong learningattitude gelooft hij in het blijven ontwikkelen en groeien. Binnen GayRotterdam is hij naast voorzitter verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling van de website. 

Zijn motto: Everyone is a genius. But if you judge a fish on its ability to climb a tree, it will live its whole life believing it is stupid. ~Albert Einstein

CONTACTGEGEVENS

 • Provincie
  Zuid Holland
 • Land
  Netherlands
 • Mobiel
  +31(0) 6 415 183 59

CONNECT MET MIJ VIA

PLG_K2_UEF_SOCIAL_FACEBOOK PLG_K2_UEF_SOCIAL_INSTAGRAM PLG_K2_UEF_SOCIAL_LINKEDIN PLG_K2_UEF_SOCIAL_TWITTER PLG_K2_UEF_SOCIAL_WHATSAPP